18 Mart 2015 | Çarşamba

Olcay Şahan kabuğu kırdı!

Kadrosu güçlü, özgüveni yüksek takımlar kendi oyunlarını oynarlar. "Ben değil, rakip benden korksun, önlemini alsın!" düşüncesinde olurlar. Kaliteli futbolcuları, farklılıklarını maçın her anında gösterirler. Beşiktaş, bu bakımdan zengin futbolculara sahip.
Özellikle siyah-beyazlı takımın orta sahadan ötede izlenmeye değer ekipmanları var. Kadrosu gibi pas trafiği de zenginlik kazanma yolunda..
Tempoda oturma, devamlılık yerleşiyor.
Bu tempo bozulmazsa liderlik koltuğunda açık ara oturur, kalır.
Haftalar eriyor, zaman ve puanlar her geçen hafta daha bir değer kazanıyor!
Bu bilinçle Beşiktaş, kayıp vermeyerek Galatasaray ile Fenerbahçe'yi yarışta kendinden uzak tutmalı!
Sahasızlığın Beşiktaş'ın şanssızlığı olduğunu kabul ediyoruz. Buna karşın zirvede oturmasının büyük başarı olduğunu da kabul ediyoruz. Düzgün zeminde coşkulu taraftarıyla, Beşiktaş'ın coşkulu futbol oynayacağını da kabul ediyoruz.
İki kanat oyuncusu Gökhan Töre ile Olcay'ın gücünü, etkinliğini, Sosa'nın; takımın ateşleyicisi, Demba Ba'nın en güçlü gol silahı olduğunu kabul etmeyen yok! Özellikle Damba Ba ve Sosa'sız Beşiktaş, "Kanatsız Kartal" gibi oluyor!

Özel futbolculardan biri
Şu da bir gerçek ki; Olcay, asistliği kadar gol vuruşlarında becerikli değil!
Kendisi de bunun bilincinde.. Ancak ben diyorum ki; bu şanssızlığını yendiği an, önü açılacaktır. Nitekim Erciyesspor maçında attığı golle kabuğu kırdı! Umarım bundan sonraki maçlarda önü daha bir açılacaktır. Olcay kendini kanıtlamış, değerli bir futbolcudur. O; Sosa, Demba Ba, Oğuzhan, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Kerim Frei gibi "özel" futbolcudur!
Yeni transfer Tolgay Arslan, giderek takımın aranan oyuncusu olacaktır. Veli ile Atiba'ya değil ama Oğuzhan'a orta sahada iyi bir alternatiftir.
Hücum yönü güçlü, forvet arkasında etkili oyunuyla dikkatleri ilk maçında çekti. Oğuzhan'la rekabeti çetin geçecek.
Veli'siz, Atiba'sız orta saha savunmayı "sigortasız" yapar!
Bilic'in bunu göze alacağını
sanmıyorum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor