17 Ocak 2015 | Cumartesi

Zoru başardılar

Bildiğiniz üzere ilk turda İstanbul'da yaşanan olaylarda Marko İvkovic isimli Sırp taraftarın bıçaklanarak yaşamını yitirmesi sebebiyle ''yüksek riskli'' gösterilen karşılaşmada çok sayıda emniyet personeli görev aldı.
Temsilcimiz de maça günü birlik gitti.
Maçtan önce 20 bini aşkın Kızılyıldız taraftarını gördüğümde sarı-kırmızılıların işinin çok zor olduğunu düşündüm ama adeta rakibi uyutarak, tempoyu düşürerek, takım halinde oynayarak ve en önemlisi müthiş savunma yaparak Ergin Ataman'ın aslanları bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrıldı.

Kenardan gelen katkı
Bir parantezde takıma yeni katılan Justin Carter'a açmak istiyorum.
Çünkü maçın kırılma anlarında hem savunmada takımı ayakta tuttu hem de hücumda takımı sırtlayan isim oldu. Genel olarak hazır olmayan yeni transferlerden Maric dışında herkes üstüne düşeni yaptı ve kenardan gelen üst seviye katkı işimizi kolaylaştırdı. Başta bu gergin maça takımını en iyi şekilde hazırlayan Ataman ve tüm takımı tebrik ediyorum. Umarım devamı gelir....
Yarsuvat yakışanı yaptı
Bu maçı yerinden takip eden G.Saray başkanı Duygun Yarsuvat kendine yakışanı yaptı ve maçı yerinden takip ederek hayatını kaybeden genç Sırp vatandaşının mezarını ziyaret etti. Ayrıca en önemlisi takımı yalnız bırakmayarak oyunculara kuvvet verdi. Maç boyunca sadece takımını destekleyen Kızılyıldız taraftarı gibi İstanbul'da oynanacak maçta da Galatasaray taraftarının sadece takımını destekleyerek dostça bir maç geçmesini umut ediyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor