26 Aralık 2014 | Cuma

Fırça

Önce çocuklar ve kadınlar diyor ya hani sevgili Sunay Akın; batmaz denen Titanic'in nasıl da battığının hikayesini anlattığı kitabında...
Belki de en baştan başlamak lazım Türk futboluna... Resetlemeli ne varsa... Dün kadın ve çocuklarla Avni Aker; maçın saatine rağmen son derece renkli görüntüler verdiler.

*****

Dün gece Trabzonspor, kalibresinde olmayan Manisaspor takımına gol oldu yağdı adeta.
Trabzonspor'un bu skora ihtiyacı yoktu. Ancak yedek ve şans bulamayan oyuncuları için çok önemli, çok önemsenmiş bir karşılaşma oldu.
Tüm oyuncular yeteneklerini ortaya koyarken; goller, asistlerle kendilerini kenar yönetimine göstermiş oldular.
Soner'in attığı gollerle geceye damga vurup ben buradayım mesajı verdiğini, Serdar Gürler'in özellikle bugüne kadarki en iyi performansını gösterdiği bir karşılaşma oldu.
İshak'ın aslında Yusuf'la önlü arkalı performansını görmüşken; tekli de çok etkili olduğunu izlemek kenar yönetimini hayli memnun etmiş olmalı.

*****

Manisaspor ilk bölümde etkili oynasa da gücünün 90 dakika devam etmeyeceği hepimizin malumuydu!
Öyle de oldu. Güçleri yetmedi.
Oyuncuların istekli hali; Ersun hocanın devre arası fırçası (Serdar Güler'in ifadesi) müthiş bir tempoya sebep oldu ve büyük patlama gerçekleşmiş oldu.
A takıma bu kadrodan birçok oyuncu göz kırpmış oldu.
Waris'in forvet arkasında marifetlerini daha fazla gösterdiği, defans arkasına kolay sarktığı karşılaşmada Cardozo attığı goller ve asistine rağmen oyuna soğuktu.
Mertcan ve İbrahim'in Trabzonspor'un yarınları için olumlu ışık saçtığını da belirtmek isterim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor