02 Aralık 2014 | Salı

Isırgan

Bu doksan dakikaya birden fazla maçın provasını yükler gibiydi Trabzonspor...
Avrupa maçında da bunu yaptı, lig maçında da aynısını dün gece... Ersun hoca takımına, daha evvel Vahid hocayla bir türlü başarılamayan o "önde oynama" alışkanlığını kazandırmaya çalışıyor.
Klasik tabirle "ısıran takım" görüntüsü gün geçtikçe daha da belirginleşiyor.
Trabzonspor ideal düzenden ziyade, birkaç ideal tertibi oyuncuların özelliklerine, oyuncuların ceza ve sakatlık durumuna göre yedeklemeye çalışıyor gibi.
Oyun içinde birçok sistemi denerken, yarın lazım olur ihtimaliyle de yerli yabancı uyumunu, Avrupa ve Türkiye Kupası'na eşit şekilde dağıtmayı düşünüyor.
Oyuncular, ortak bir akıl etrafında birbirlerine son derece bağlı hareket ediyor...
Trabzonspor lige tek santrfor Cardozo ile devam edecek görüntü böyle...
Burayla fazla oynamak yerine kanatlardan daha fazla oynayarak, arkada Özer ve Mehmet Ekici ile destekleyip Cardozo'yu en verimli şekilde kullanacak... Dün gece Cardozo klasına uygun 3 gol atarak topla buluşması halinde neler yapacağını sadece hatırlatmış oldu!
Ben buyum dedi adeta!

***
Trabzonspor dün gece farklı skoru, daha da farklı hale getirebilirdi. Ağır zemine ve müthiş yağmura rağmen saha da karşılıklı samimi bir mücadele vardı.
Kollara çarpan topların sayısı dikkat çekti. Yusuf'un, Ekici'nin ve Özer'in artan performansına şimdi de Sefa ve Musa eklenmeye başladı.
Hoca bu yerli oyunculara Fatih ve Serdar Gürler'i de ekleyecek gibi... Taraftarsızlık, Özer'in gol sonrası nereye sevineceğine karar veremeyişine sebep oldu.
O tribünlerin tıklım tıklım boş olması senkronizasyonu direkt etkiliyor. Bu takım izlenmeyi hakeden oyuncu gurubunu yeniden yakaladı.
Şehre sık sık Trabzonspor geliyor ama şehir bunun farkında bile değil.Sık tekrar ediyorum ama tekrar ettiriyorlar.
Bu takım her şeyi yaptırır, dosta da düşmana da!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor