Barış Ertül

Barış Ertül

01 Ekim 2008 | Çarşamba

Çöküş

Skoru falan boşverin şimdi! "Dönüm maçı" dedik, "Tam zamanı" dedik, "Avrupa başka motivasyon" dedik, olmuyor, olmuyor, olmuyor! Fenerbahçe top oynamıyor! Hani diyor ya Aziz Yıldırım, "meğer neymiş bu Aurelio, gidince kıymete bindi!" diye. İşte onun için bir kez daha söylüyorum: Aurelio'nun önemi sadece oyunun defansif yönünde değildi. Aurelio oynadığı takımda oyuna ofansif anlamda da katkısı olan bir oyuncu. Zaten o yüzden şu anda İspanyol basınında Real Betis'in en önemli transferi olarak değerlendiriliyor. Aurelio daha gider gitmez İspanya'da ortama ve takımına alıştı. Müthiş oynuyor. Yıldırım'ın kaprisi, Betis'e piyango oldu kısacası. Fenerbahçe'de Alex dışında yaratıcı oyuncu yok. Orta sahada Selçuk ve Maldonado topu ileri taşıyamıyor. Emre beklentilerden çok ama çok uzak. Takımdaki silik görüntü inanılmaz. Defans çok basit topları uzaklaştıramıyor, orta saha hızlı top yapamıyor, son derece iyi niyetli ve becerikli Alex ve Güiza da bu durumda çaresiz kalıyor. Takımda Deivid ve Aurelio'nun yokluğuyla izah edilemeyecek bir çöküş var şu anda. Fenerbahçe'de aslında sorulacak o kadar çok soru var ki! Bir kere Deniz nerede? 31 kişilik Şampiyonlar Ligi kadrosunda PAF takımından oyuncular varken, Deniz niye yok? Ota çiçeğe cevap yazan Fenerbahçe resmi sitesinden bir açıklama da Deniz için gelmez mi acaba? Yahu Tümer nerede? Yunanistan'dan hâlâ dönmedi de bizim mi haberimiz yok? Hayır Vederson'u ara sıra tribünde görüyoruz da Tümer stada bile gelmiyor galiba.

Josico sakat mıydı?
Yılın transferi Josico yedi dakika oynadı, bir şut çekti, sakatlandı! Fener'e zaten sakat sakat geldi, diyorlar. "Doğruysa yazıklar olsun!" demek hakkımız değil mi? Ya Carlos? Ne yapıyor belli değil! Gökhan Gönül'deki düşüşü kim izah edecek, onu da bilmiyoruz. Peki Yıldırım'ın dünya takımı Fenerbahçe'sinde, kanatlar yeterli mi sizce? Kazım, Uğur (veya bu haliyle Emre) ilk 11 oyuncuları mıdır Devler Ligi'nde yarı final hedefleyen bir takımda? Yedek kulübesinin hali ne? Kaleden forvete kadar "girerse takımın havasını değiştirir" diyebileceğiniz bir oyuncu var mı? Dediğim gibi, bırakın maçı falan. "Bu takım geçen yıldan güçlü" diyen Aziz Başkan, öncelikle bunlara cevap vermeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor