ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Bir ihtimal ki...

Penceremize kuşlar bırakmıyor şike suçlamalarını. Balonlara üflenen nefes değil. Maç satanlar, kendi kalesine gol atanlar resmin içinde. Böyle söylentiler, aydınlık ülkelerde atom bombası tesiri yapıyor. Bizde boşa dönen anahtar. Federasyon başkanı, kapıları açmaktan korkuyor. Bir ihtimal ki.. Korkunun koltuğa faydası var!

***

Yedi yerden düğümlenmiş futbolcu isimleri dolaşıyor, şike dosyalarında. Üstlerinde lekeler. Oysa günahsız yere suçlanan da olabilir. Kendi gazetelerinin yazdığına inanmayanlar, yabancı medyayı takip etsin bari. Serap değil gerçekse, onu öğrenelim. Çünkü söylentileri sadece araştırmak paklar. Bir ihtimal kiİnsanlar zan altındaysa, onları temize çıkarmanın da yolu var.

***

Ne yani, dünya dönüyor diye, söylenti çarkları da dönsün mü? Bütün yangınlar sönüyor diye, meselenin kül olması mı bekleniyor? Bu suskunluğun, ülkemizdeki soysuzlara ne kadar cesaret verdiğinden haberi var mı beyimizin? Zamanında üzerine gidilmeyen meselelerde, ülkemizin futbol ruhu da yara alıyor. Bir ihtimal ki. Yemek masalarında bardak kaldırmakla, adaleti ayağa kaldırmak arasında fark var.

***

Ülkemizin durumu ortada. Hakemlerimiz içler acısı. Yöneticiler haykırıyor, ertesi hafta istediğini alıyor. Hakemler, bir buğday tanesinin ağırlığını bile taşıyamayacak kadar güçsüz. Başları düşmüş, dudaklarında titrek bir fısıltı. Ligin sonuna doğru, öfkelerin alevlenmeyeceğinin garantisi mi var? Bir ihtimal ki. Hakemlerimizde cesaret yok, korku var.

***

Bizim ülkemizde hiçbir şey sebepsiz yaşanmıyor. Bir ihtimal ki. Bizim de böyle bir federasyon başkanımız var. Mahmut Özgener'le yetinmeliyiz. Ondaki gamsızlık kimde var?


Bir ihtimal ki...
Uğur Boral için
Aydın Yılmaz'ın durumu
Roberto Carlos ve Daum
Romantik futbolcu
Teselli melekleri
Babadan oğula
Şimdilik yarısı
Mazi camdan bakıyor
Haftalık




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Şaşırıyorum   / 15-12-2009
 Kelepçe...   / 11-12-2009
 Demek ki neymiş!   / 08-12-2009
 Şeref meselesi   / 05-12-2009
 Fiyaka salgını   / 01-12-2009
 Ne münasebet!   / 27-11-2009
 Hükümsüz   / 24-11-2009
 Onlar istemese   / 20-11-2009
 Uçurum   / 17-11-2009
 Tarihten yaprak   / 13-11-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
17.HAFTA
Kayseri 1 Antalya 2
Ankaraspor 0 İ.B.B. Spor 3
Kasımpaşa 3 Manisaspor 1
Eskişehir 0 Diyarbakırspor 0
Ankaragücü 2 Sivas 3
Galatasaray 1 G.Birliği 0
Beşiktaş 2 Bursa 3
Gaziantep 2 Denizli 1
Trabzon 0 Fenerbahçe 0
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital