ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Herkes yenilir, Altay da!

Ligde heyecana bir hafta aradan sonra yeniden start verildi. Konyaspor'un liderliği devam ederken takipçisi Altay, Bucaspor'a yenilerek hem ikinci sıradaki yerini hem de dış sahalardaki yenilmezlik unvanını kaybetti. Ligde toplam 25 gol atıldı. Maçların altısını ev sahibi takımlar, ikisini deplasman takımları kazanırken, tek beraberlik Çanakkale'de görüldü. Haftanın en farklı ve en sükseli sonucunu Erciyesspor'u deplasmanda 5-1'lik skorla mağlup eden Samsunspor elde etti. Bu Samsunspor'un deplasmanda aldığı ilk galibiyet. İç sahada aldığı sonuçlardan dolayı Kartalspor'a 'maşallah' demek en doğru ifade olur. Kendi evinde ve seyircisiz maçta 7'de 7 galibiyet alarak futbol kamuoyunu şaşkına çevirmeye devam ediyorlar. Kendi evinde ilk golü Hacettepe takımından yediler.

Altay'ın 13 sendromu!
K.Karabükspor'un artan form durumu saha sonuçlarıyla da uyuşuyor. İki hafta önce Mersin'i farklı yenen mavi kırmızılılar, bu sefer de Rizespor'u 3-0 ile sürklase etti. Emenike ve Engin'in iki kafa golü ile rakibini adeta zirve dışına attı. Altay'ın maç kaybı ile artık ikinci sırada onlar var. Altay'ın "13 Sendromu" devam ediyor. En son 2008 sezonunda 13. haftada Kasımpaşa'ya yenilen siyah beyazlılar bu sefer Bucaspor'a 13. haftada kaybettiler. Tam 416 gün süren yenilmezlik serisi Bucaspor mağlubiyetiyle sona erdi. Karşıyaka Mersin engelini 12 dakikada bulduğu 3 gol ile geçerken, Kıvanç 4 dakikaya iki gol sığdırdı. Giresunspor makus talihini Gaziantep BŞB deplasmanında kırdı. Orduspor galibiyet serisini ikiye çıkardı. Mor menekşeler zorlu Kocaelispor engelini tek golle geçti.

Konyaspor non-stop
Konyaspor ligde tutulmuyor. Hüsnü Özkara'nın talebeleri Boluspor'u da geçerek adeta "Ligde rakipsizim!" mesajı verdi. İç sahada yenilgi yüzü görmeyen yeşil-beyazlılar Boluspor'u da 3-1 yenip gücünü ortaya koydu. Maçın adamı sonradan oyuna girip iki gol atan Mehmet Şen oldu.

İzmir Efesi Bucaspor
Altay'ın dış sahada yenilmezlik serisi sona erdi. İzmir derbisi'nde Bucaspor'a kaybeden Altay tam 18 deplasman maçı sonrası kaybetmiş oldu. Buca hocası Özcan Kızıltan'ın yaptığı oyuncu değişikliği, değişiklik sonrası bu oyuncuların galibiyeti getiren golleri atması, maçın hamlesi olarak değerlendirildi. Zafer ve Onur Altay takımının tam 416 günlük serisine son veren isimler oldular. Altay'ın eski futbolcusu diye yaygara koparılan orta hakem Taner Gizlenci vasat bir yönetim gösterdi.

Karabük gol gol
Karabükspor tutulmuyor. 9. hafta Orduspor'a 3-1 yenilen mavi-kırmızılı takım ondan sonra buldozer gibi, önüne gelene gol yağdırdı. Buca, KSK, Mersin ve Rize kalelerine tam 15 gol gönderen takım sıralamada da 2. sıraya yükseldi. Emenike bu haftayı da boş geçmedi. Maçın adamı iki kafa golü ile galibiyette büyük pay sahibi olan Engin oldu.

Samsunspor patladı
Deplasmanda hiç galibiyeti olmayan Samsunspor, Erciyesspor önünde adeta patladı: 5-1. Genç golcüsü Turgut'un 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta rakibini yerle bir eden kırmızıbeyaz siyahlılar makus talihini de yenmiş oldu. Ev sahibi Erciyes'in tutarsız sonuçları herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Tehlike geliyorum diyor, uyanın artık!

Şip-şak Karşıyaka
Karşıyaka seyircisi ile bütünleştiği ikinci maçtan da galibiyetle çıktı. Bucaspor'dan sonra Mersin'de KSK deplasmanından puan çıkartamadı. Kaf-Kaf, rakibini Kıvanç'ın dört dakikada attığı 2 gol ve neticesinde 3 farkla 3-0 yenip son iki haftada altı puanı hanesine yazdı. Son iki hafta Güney temsilcisi MİY, adeta SOS veriyor. Tek gole karşılık tam 9 gol ve sıfır puan canları sıkıyor. Kaza geliyorum demez, bizden hatırlatması. Tüm okurlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 'Yıldırım Derbisi'ni kim kazanır?   / 21-11-2009
 Kayseri modeli   / 17-11-2009
 Büyük Altay   / 13-11-2009
 Mendiğliniz var mı   / 07-11-2009
 Atan kazandı   / 05-11-2009
 Spor bakanlığı mı, Futbol bakanlığı mı(?)   / 01-11-2009
 Hacettepe geliyor!   / 30-10-2009
 Lig tatile girer mi?   / 28-10-2009
 Konuş Ahmet Gökçek   / 18-10-2009
 Oldu mu Rizespor?   / 16-10-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
14.HAFTA
Sivas 0 Beşiktaş 0
Diyarbakırspor 0 Ankaraspor 0
Manisaspor 0 Kayseri 0
Bursa 1 Galatasaray 0
Ankaragücü 0 Denizli 0
Fenerbahçe 0 Kasımpaşa 0
Trabzon 0 Eskişehir 0
İ.B.B. Spor 0 Gaziantep 0
Antalya 0 G.Birliği 0
15.HAFTA
Trabzon Ankaragücü
Galatasaray İ.B.B. Spor
Ankaraspor Manisaspor
Beşiktaş Diyarbakırspor
Eskişehir Fenerbahçe
G.Birliği Denizli
Kayseri Bursa
Kasımpaşa Sivas
Gaziantep Antalya
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital