ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Suçlu Arda'dır!

Neden? Arda Turan her şeyiyle mükemmel bir çocuktur. Ailesi ile olumlu ilişkileri herkesi kıskandıracak kadar da güçlüdür. Arda zaman zaman dar durumda olanların kurtarıcısıdır. Oynadığı mahalleye gider ihtiyacı olanların yakıt paralarını öder. Bu yetmez aile kütüğünün bulunduğu köyün imamının evini onarır. Bu konuda eli hiç cebinden çıkmaz. Dürüst ve namuslu bir genç olan Arda'nın gizlisi saklısı olmadığı gibi her şeyi aleni ve açıkta yapar. İşte Arda olaylarının düğüm noktası da burada başlar.

SUÇLU KİM? Arda'nın çapkınlıkları manşetlerden inmez. Paparazzi programlarının liste başıdır. Biraz kötü oynadı mı? Medya onu dilim dilim doğrar sonra da saha dışına atar. Genç adam neredeyse futbolu bırakacak hale getirilir. "Ondan kaptan olur mu?" tartışması üç ciltlik kitap haline gelir. Ama hiç bitmez, hep yeni şeyler bulurlar. Üstelik gazetelere ve TV'lere çok genç yaşta müdür olanların, onun genç yaşta kaptan oluşuna karşı çıkması son derece ilginçtir.

SORULAR:

1- Arda eğer Galatasaray değil de Fenerbahçe'de oynasa ne olurdu? Ortaya kellemi koyarım ki hiçbir şey olmayacaktı. Üstelik Ataşehir gecelerinde ya da daha başka semtlerde dillere destan eğlenceler nasıl kapatıldıysa, Arda'nın da hiçbir şeyini görmezler, duymazlar ve yazmazlardı.

2- Yani bütün suç Arda'yı yıpratan ve dillerine dolayan medyada mı? Tartışmasız evet. Üstelik medyanın bir kesimi Aziz Yıldırım'ın istemediği hiçbir şeyi yazamazdı. Ayrıca Arda, Fenerbahçe de olsaydı Aziz beyin himayesinde olacak, basının da korumasına girecekti.

3- Yazı başlığında "Suçlu Arda'dır" diye neden yazdım? Çok basit. Arda delikanlı çocuk. Diğerleri gibi hiçbir şeyini gizli-saklı yapmıyor. Sabaha kadar eğlendiyse herkesin gözü önünde eğleniyor. Sevgilisiyle dolaşıyorsa en iyi yerlerde oturup kalkıyor. Arda, bütün bunları yalanla dolanla, inkârla ve gizli kapaklı yapmadığı için suçludur! Unutmayın, Arda değişmez... Arda bildiği yoldan gider, hem de dürüstlük çizgisini ihlal etmeden.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Rezaleti 'mail'le protesto edelim   / 12-11-2009
 İyi ki Arda var   / 09-11-2009
 Hatırlatalım dedik!   / 08-11-2009
 Hazırlık maçı   / 06-11-2009
 Soru: Sporda hiç mi 'domuz gribi' yok?   / 05-11-2009
 İyi gün dostları!   / 02-11-2009
 Platini diyor ki:   / 29-10-2009
 Haksızlık yapmayın!   / 27-10-2009
 Saracoğlu'nun kaderi bu!..   / 26-10-2009
 Keita felç etti!   / 23-10-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
12.HAFTA
Sivas 2 Kayseri 4
Manisaspor 0 Gaziantep 3
İ.B.B. Spor 1 Antalya 0
Eskişehir 2 Denizli 0
Ankaragücü 2 Kasımpaşa 2
Fenerbahçe 3 Ankaraspor 0
Trabzon 0 Beşiktaş 2
Diyarbakırspor 1 Galatasaray 2
Bursa 1 G.Birliği 2
13.HAFTA
Denizli Antalya
Galatasaray Manisaspor
Beşiktaş Fenerbahçe
Kasımpaşa Trabzon
Eskişehir Ankaragücü
G.Birliği İ.B.B. Spor
Kayseri Diyarbakırspor
Ankaraspor Sivas
Gaziantep Bursa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital