ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Keita felç etti!

Görüntü: Bu maçı kazanıp gruptan çıkmak isteyen takım rakibine nefes aldırmadan oynaması gerekir. Tribünleri dolduran taraftarlar da bunu bildikleri için de stadı doldurmuşlardı. Stadın havası eski günlerdeki gibiydi. Hiç durmadan bağıran ve şarkılar söyleyen Galatasaraylı taraftarlar büyüklüğünü ortaya koyuyorlardı.
Oyun: Maç başladığında, Tribünler de bir sessizlik oldu. Şaşkınlık iki futbolcu içinde. Kulübeye giden Arda ve Baros idi. Rijkaard'ın bu kararı ilginçti. Genel kanı da onların Fenerbahçe maçına saklandığı şeklindeydi. İlk 20 dakika iki takım da gole çıkış yollarını zorluyor ama belirgin bir fırsat yakalayamıyordu. Galatasaray'ın Dinamo'ya karşı üstünlüğü daha fazlaydı. 20. dakikadan sonra Galatasaray, sanki bir sihirli değnek değmiş gibi canlandı. 27. dakikada Tamas'ın ellerinde dolaşan top bize göre penaltı, İsveçli hakem'e göre değildi.

Disiplinsiz oyun olunca
Keita ve goller:
Maçın mucize adamı Keita idi. Onu durdurmak, tutmak mümkün değildi. Üstelik Nonda ile çok oyumlu olması skoru artırıyordu. İlk golü Kewell attı.Top kaleye girerken Servet ayağını uzattı ama dokunamadı. Keita'nın sürüklediği Galatasaray, Dinamo defansını darmadağın etti. Ve bu süper Keita iki nefis asistle, Nonda'ya iki gol attırdı ve skor 3-0'a yükseldi. Ardından Aydın'a yapılan penaltıyı Elano gole çevirdi. Durum 4-0 iken defans yüzünden bir gol yendi ve 63. dakikada durun 4-1 oldu.
Hastalık: 4-0'dan sonra Galatasaray'da hastalık tekrarladı. Defans hatası ile gelen disiplinsiz futbol, oyun gücünü düşürdü. Bu arada bu düşüşte Frank Rijkaard'ın oyundan aldığı Keita'nın ve Sabri'nin rolü de vardı. Ancak Rijkaard'ın Kewell'ı oyunda tutması ise yanlıştı.
Sonuç: Galatasaray tur atlaması gereken takımın oyununu oynadı ve farklı yendi. Ancak 4-0'dan sonraki kötü futbolunu Fenerbahçe affetmezdi.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Pamuk eller artık cebe   / 22-10-2009
 Hak korumak bu mudur?   / 21-10-2009
 Bekle Fenerbahçe!   / 19-10-2009
 Favori: Ertuğrul Plase: Abdullah   / 15-10-2009
 Kaosun göbeği   / 13-10-2009
 'Biz kimiz' diye diye   / 10-10-2009
 Alex'in heykeli neden dikilecek?   / 08-10-2009
 Dersin hocası kim?   / 07-10-2009
 Utanmak lazım!   / 05-10-2009
 Adam olacak çocuk   / 02-10-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
9.HAFTA
Denizli 2 Bursa 3
Kayseri 3 Ankaragücü 0
Ankaraspor 0 Eskişehir 3
İ.B.B. Spor 1 Manisaspor 0
G.Birliği 2 Sivas 0
Gaziantep 2 Fenerbahçe 1
Galatasaray 4 Trabzon 3
Beşiktaş 2 Kasımpaşa 1
Antalya 4 Diyarbakırspor 1
10.HAFTA
Sivas Gaziantep
Manisaspor Antalya
Bursa İ.B.B. Spor
Kasımpaşa Denizli
Eskişehir Beşiktaş
Ankaragücü Ankaraspor
Fenerbahçe Galatasaray
Trabzon Kayseri
Diyarbakırspor G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital