ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 14/06/2009
Yuvama geldim
Yuvama geldim
"Başkanım Sayın Aziz Yıldırım'a transferimde gösterdiği büyük fedakârlık için teşekkür ederim. Fenerbahçe formasıyla çok büyük başarılara imza atacağım".

Türk futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en büyük yıldızlardan olan Mehmet Topuz, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Beşiktaş'la prensip anlaşmasına varan ve "Doğuştan Beşiktaşlıyım!" diyen Topuz, dün resmen Fenerbahçeli oldu. Önceki gece başkan Aziz Yıldırım'ın Kayseri'den özel operasyonla İstanbul'a getirdiği ünlü futbolcu mutluluğunu şu cümlelerle ifade etti:

"Her futbolcu gibi ben de bir gün Fenerbahçe formasını giymek istiyordum. Sonunda bu hayalim gerçek oldu. Bu transferin gerçekleşmesinde büyük fedakârlıklar yapan başkanım Sayın Aziz Yıldırım'a çok teşekkür etmek istiyorum. Beni kadrolarında görmek isteyen Beşiktaş'a da çok teşekkür ederim. Fenerbahçe forması ile büyük başarılara imza atıp, şampiyonluklar yaşayacağım. Fenerbahçe artık benim yuvam."

Aziz Yıldırım'ın büyük başarısı
Mehmet Topuz transferi Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerini karşı karşıya getirirken, zaferi Aziz Yıldırım kazandı. Yıldırım, bir transferde önce futbolcunun kulübü ile anlaşmanın ne kadar önemli olduğunu taraflı tarafsız herkese göstermiş oldu.

Atlatma ve özel haberçilikte Fotomaç farkı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cuma gecesi özel uçağı ile Kayseri'ye giderek Mehmet Topuz'a 3 yıllık sözleşme imzalattı. Yıldırım ve Topuz, önceki gece saat 02.30'da Sabiha Gökçen Havaalanı'na indi. Daha sonra başkan Aziz Yıldırım'ın arabasına binen Mehmet Topuz, işte objektiflerimize böyle yakalandı. 'Yılın bu transfer fotoğrafı' Türk basınında sadece FOTOMAÇ ve SABAH gazetesinde yer aldı. Türkiye'nin en çok satan spor gazetesi Fotomaç, habercilikteki üstün başarısını bir kez daha belgeledi.


***

Zafer Fener'in

Kulüp binasında dün resmi sözleşmeyi imzalayan yıldız oyuncu, yarın Saracoğlu'nda şovla taraftarlara tanıtılacak.

Elinden kaptı
F.Bahçe , Beşiktaş'ın elinden kaptığı Mehmet Topuz'u dün resmen renklerine bağladı. Başkan Aziz Yıldırım'ın önceki gece Kayseri'den İstanbul'a getirdiği yıldız, dün kulüp binasında 3 yıllık sözleşme imzaladı. Törene F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Başkanı Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma katıldı.

İlk Fenercell'de
Mehmet Topuz'un imzası ilk olarak 16.25'te Fenercell abonelerine gönderilen mesajla duyuruldu. Topuz yarın saat 11.30'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda şovla taraftarlara ve basına tanıtılacak. İmza töreninde klasik çubuklu formayı giyen Topuz'un neşesi dikkat çekti. Topuz'u törene katılan yöneticiler tek tek kutladı.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
  Zafer Fener'in
  10 dakika yetti
  Sözümüzü tuttuk
  Bağ evinde kabul etti

DİĞER FENERBAHÇE HABERLERİ
Rota Juninho
Başkan Yıldırım, "Sıra dünya yıldızında" diyerek sambacıya yöneldi.
Poulsen'de sona doğru
F.Bahçe, Juvetus'lu ön libero defterini kapatmıyor. İtalya'dan...
Sheva rüyası
F.Bahçeliler'in rüyasını süsleyen yıldız Andriy Shevchenko'nun...

  Carlos'u 7 yılda imzaya ikna etti   Appi'ye şartlı 'evet'
  Dede tamam gibi   'Kaçırıldı' iddiası
  Karşılığını alacak   Özel oda hazırlandı
  Sinan Daum'a bağlı   Transfer dosyası
  Fenerbahçe günlüğü
Hayal satan adam (19)
Yalnızlığın penceresinden bakıyordu hayal satan adam. Gözleri güneşin...
Cebinden öde başkan!
Mehmet Topuz konusu sonunda bitti! Başkan Aziz Yıldırım, söylediğini...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital