ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 06/06/2009
Trabzon ayakta
Trabzon ayakta
Başkan Sadri Şener'in olağanüstü kongre kararı alması adeta tsunami etkisi yaptı. Şener, kırgın ve kızgın olduğunu ifade etti. Taraftarlar, Şener'e destek için yürüyüş yapacak. Kongre tarihi ise 5 Temmuz olarak belirlendi.

***

Tsunami etkisi

"Aybaba ile anlaştık" açıklamasıyla patlak veren olaylarla ilgili bir açıklama yapan Sadri Şener, sert ifadeler kullandı.

Trabzonspor'da önceki gün öğle saatlerinde yapılan "Samet Aybaba ile prensipte anlaştık" açıklaması camiada 'Tsunami' etkisi yarattı... Yapılan ağır eleştiriler nedeniyle başkan Sadri Şener'in Aybaba konusunda geri adım atması ve genel kurula gitme kararı alması kentte şok etkisi yarattı. Özellikle kendisi ve asbaşkan Hayrettin
Hacısalihoğlu
'na yönelik yapılan eleştirilere çok kızdığı öğrenilen, başkan Şener, olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Samet hoca ile anlaştıklarını açıkladıktan sonra muazzam bir tepkiyle karşılaştık" diyen Sadri Şener şöyle devam etti:

"Herkes işi biliyorsa bana gerek yok"
"Şenol hoca ile anlaşamayınca iki yerli, iki yabancı hocayla görüştük. Samet Aybaba sevdiğimiz bir isimdi ve takımı tanıdığı için onda karar kılmıştık. Yarım kalan işi bitirecekti. Ama Trabzon'da herkes işi o kadar iyi biliyor ki bana ihtiyaç duyulmadığına kanaat getirdim. Sanki biz kulüp için uğraşmıyor, kötülüğünü istiyormuşuz gibi bir hava estirilmeye başlandı. Gösterilen tepki beni çok kırdı."

'Yöneticilerim bile ahkâm kesiyor"
"Benim yöneticilerim taşın altına elini sokmazken, hoca konusunda ahkam kesmeleri dikkat çekici. Biz bu kulüp için ciddi ödemeler yaparken, tepki gösteren yöneticilerim hiç sormadı 'Bu paralar nereden geliyor?' diye. Ama iş hocaya gelince tepki gösteriyorlar. Bu saatten sonra kongreye gider, Trabzonspor'a yakışır bir yönetim seçeriz. Nasıl olsa Trabzon'daki insanlar bu işi çok iyi biliyorlar."

"Daum'u istedim ama getiremedik"
"Artık bazı şeyleri aşmaya gücüm yetmiyor. Mesela belediye, Trabzonspor aleyhine kararlar veriyor ama kimse buna tepki koymuyor. Şu aşamada hoca yerli mi olur, yabancı mı olur bilmem. Yabancıyı getirmek 3-4 milyon euro'dan başlar. Ben de Daum'u istiyordum ama tazminatını ödeyemezdik. Benim gelir kaynaklarımı kesiyorlar. Mütevazı bir hoca getirelim dedik, ona da müsaade etmediler."

Bakan Faruk Özak ikna için devrede
"Camiaya çok kırgınım. Trabzonspor'a sınıf atlattık. Bu kulübe çok emek verdik. Gece millet uyurken, biz finans kaynağı bulmak için çaba harcadık. Yönetim içinden bana mesaj atma cesareti gösteriliyor. Bu daha ağırıma gidiyor." Bu sözlerle tepkisini dile getiren Sadri Şener'in kongrede aday olup olmayacağı henüz netleşmezken, Devlet Bakanı Faruk Özak'ın Şener'i ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
  Tsunami etkisi
  Şener'den istifa açıklaması
  Taraftar başkan için yürüyecek
  Trabzonspor'daki kriz için ne dediler?

DİĞER TRABZONSPOR HABERLERİ
İşte gerçekler
Devler Ligi'ne gidemeyip büyük bir gelirden olan Trabzon, yerli hoca...
Zaten 2 kişi yönetiyor!
Başkan yardımcısı Muammer Saka, dün görevinden istifa ederken,...
Kongre tarihi 5 Temmuz
Trabzonspor'da genel kurul tarihi belirlendi. Asbaşkan Hayrettin...

  Aybaba telefonları kapattı
Olumlu gelişmeler
Medyanın "kaos" tanımı getirmesi gayet doğaldır ya, bence Trabzon'...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital