ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Misafirler

Bank Asya 1. Lig'in 33. haftası, iki mutlu, bir mutsuz misafirini bu ligden uğurlama anına tanıklık etti. Manisaspor ve Diyarbakırspor, Süper Lig'e terfi ederken, Malatya TFF 2. Lig'e düştü. 5 ev sahibi, 2 deplasman takımının galip geldiği bu haftada 20 gol atıldı. Hakemler 5 defa kırmızı kart gösterdi. Giresunspor-Rizespor maçında 90. dakikada Rizespor'dan iki oyuncu kırmızı kart gördü. G.Antep BŞBKasımpaşa maçında rakip takımın galibiyeti ile birlikte adeta "Sarı şov" vardı. Bu maçta hakem her iki takımdan 12 oyuncuya sarı kart gösterdi. Karşıyaka iki defa yenik duruma düştüğü maçta Boluspor'u son dakikalarda yendi. Adanaspor uzatma dakikalarına kadar önde götürdüğü maçta 90+4'te Altay ile berabere kaldı ve play-off şansını bitirdi. Bu maçta kendini bilmez üç-beş holiganın hakemlere saldırması, devamında Adana Başkanı Bayram Akgül'ün tepki istifası Adana'nın sağduyu sahibi sporseverlerini üzdü.

Fotomaç olarak kutluyoruz
Lig bitiyor. Manisaspor ve Diyarbakırspor Turkcell Süper Lig'de. Direkt çıkan bu iki takımımızın yanında play-off'tan katılacak 3. takımımızı da FOTOMAÇolarak şimdiden tebrik ediyor, yeni sezonda her üç takımımıza da başarılar diliyoruz.

Eşleşme kurası yok
Son hafta öncesinde ilk 6 sıralaması belli oldu. Altay, Boluspor, Kasımpaşa ve Karşıyaka, Turkcell Süper Lig'e çıkacak 3. takım olmak için Ankara'da 180 dakika daha çarpışacaklar. Kura yok. Bu hafta sonu oynanacak maçlar sonrasında eşleşme şöyle olacak: 3/6 ile, 4/5 ile eşleşecek.

Düşecek 3. takım kim?
Malatyaspor bitime bir hafta kala en büyük rakibi Ekonomispor'a(!) yenilip 2. Lig'in yolunu tuttu bile son hafta tam beş takım nefesleri tuttu. Son üç sıranın içinde olmamak için kıyasıya çarpışacak bu takımlar kimler? Erciyesspor, Samsunspor, Giresunspor, Güngören ve Sakaryaspor. Son üç sıranın içinde kalacak iki takım daha 2. Lig'e düşecek. Özellikle Güngören ve Sakaryaspor için son hafta kazanmak yetmeyebilir; rakiplerinin kaybını da bekleyecekler.

Manisa-Diyarbakır dostça
Bu maça konsantre olmak ve futbolculardan futbol adına bir şey beklemek haksızlık olurdu. Akıllar Adana'da oynanan maçta olunca ortaya keyifli bir seyir maçı çıkmadı. Beraberlik her iki takımı da Süper Lig'e taşımaya yeten bir sonuç oldu. El ele ligin yolunu tuttular.

En pahalı gol(!)
Adanaspor son dakika golü ile neler kaybetti, neler? 90+4'te yediği gol ile önce playoff şansını, sonra gelecek sezon en az iki maç sahasını, şimdi de başkanını kaybetti. Maç sonu yaşanan çirkin görüntüler hepimizi çok üzdü.

Erciyes dondu!
Kayseri temsilcisi tüm kazandıklarını adeta bir maçta kaybetti. Karabükspor kısıtlı kadro ile geldiği deplasmanda, ciddiye alınmamayı çok pahalı ödetti. Erciyesspor için tespitimiz, son hafta kaybederse en büyük düşme adayı.

Yüksel Yeşilova'dan siftah
Giresunspor, yeni hocası ile ilk galibiyetini Rizespor'dan aldı. Bu hafta gideceği Malatyaspor deplasmanı tüm maçlara bedel. Kazanırsa, rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın ligde kalacak. Kolay gibi gözüken zor bir maç...

Sakaryaspor finalde
Tatangalar kendisi gibi ligde kalma çabası veren Samsun'u yendi ve Kasımpaşa maçına odaklandı. Son hafta galip gelmesinin yanında rakiplerin kaybını bekleyecek.

Mersin son dakikada
Yükselme Grubu'nda "Güney derbisi" nin galibi yok. Tarsus öne geçtiği bu maçta büyük fırsat tepti. İkinci yarının hemen başında galip duruma yükselen sarı-lacivertliler "Son dakika sendromu" ile yine berabere kaldı ve büyük avantaj tepti. İlk golde hatalı pas veren, gole sebep olan Sertaç Şahin, hatasını ancak bir top girebilecek yerden gol yaparak telafi etti. Bu hafta oynanacak Bld. Van-Eyüp, Mersin- Beykoz ve Çorum-Tarsus maçı sonunda ikinci takım belli olabilir.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hoş geldiniz   / 07-05-2009
 Geride kalan yanar!   / 02-05-2009
 Helal olsun!   / 01-05-2009
 Doğu/Batı   / 01-05-2009
 3 maç kala 3 yarış   / 24-04-2009
 Sağlam mı Terim mi?   / 23-04-2009
 3 kulvarlı lig   / 16-04-2009
 Rota belli   / 09-04-2009
 Kart lideri   / 05-04-2009
 Hep beraber   / 03-04-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
30.HAFTA
Hacettepe 2 Galatasaray 0
Trabzon 4 Kayseri 1
Konya 2 Kocaeli 0
Gaziantep 2 Sivas 1
Antalya 2 Bursa 3
Denizli 3 Eskişehir 2
Ankaragücü 1 Ankaraspor 0
İ.B.B. Spor 3 G.Birliği 1
Beşiktaş 1 Fenerbahçe 2
31.HAFTA
Eskişehir Antalya Cumartesi 19:00
Bursa Konya Cumartesi 19:00
Kocaeli Trabzon Cumartesi 19:00
Galatasaray Ankaragücü Cumartesi 19:00
Fenerbahçe Denizli Cumartesi 19:00
Ankaraspor Beşiktaş Cumartesi 19:00
Sivas İ.B.B. Spor Cumartesi 19:00
G.Birliği Hacettepe Cumartesi 19:00
Kayseri Gaziantep Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital