ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 18/04/2009
Bobo'suz çıkmam
Bobo'suz çıkmam
* Kartal, yükselişini sürdürüyor. Nasıl buldunuz Beşiktaş'ı, biraz zorlandılar son maçta... Bu Beşiktaş, özellikle de hakemin Kocaelispor'a aleyhine penaltı çaldığı dakikaya kadar hiç görmek istemediğim bir Beşiktaş'tı. Sanırım Mustafa Denizli de maçın devre arasında çok azarlamış futbolcularını. Bu takım niye böyle oynuyor?
Bir tek şeye
sevindim ben. Çok kötü oynasa bile Bobo'nun maçın bitiş düdüğüne kadar sahada kalmasından yana tavır takınmıştım, böyle düşünmekte ne kadar haklı olduğumu da Bobo dosta-düşmana ispatladı. Bobo'nun futbol çıtası, diğerlerinden bir kademe daha yukarıda. Bir de Yusuf'u eleştiriyoruz ama öteki takımlar o kadar kötüler ki Yusuf'lu Beşiktaş fark yaratıyor!

* Holosko, Delgado ve Nobre'nin kulübede oturması garip değil mi?
Bunlar problem gibi görünüyor ama sahadaki Beşiktaş da, Kocaelispor'u yenecek bir takımdı zaten. Ama Mustafa Denizli'nin balından söz etmeden de geçemeyeceğim. Kocaelispor'la oynayan her takımın teknik direktörü "Taner Gülleri sahada olmasın" diye dua eder, 6'ıncı dakikada gitti Taner ya... Böyle bir şey olabilir mi. Tanrı, Mustafa Denizli'yi çok seviyor. Ama şunu da mutlaka ekleyelim, Mustafa Denizli bu sevinmeye layık bir teknik direktör. İnsan olarak!

* Denizli, "Ortada bir başarıdan söz edeceksek eğer, ligin en başarılı ekibi Sivasspor'dur" dedi. Ne demek istedi?
Bence istikrar yüzünden söylüyor bunu. Ligin ilk haftasından bugüne kadar sergilediği performans nedeniyle sen Sivasspor için hem dürüst ve doğru bir açıklama yapmış oluyorsun, hem de rakibini baskı altında tutuyor. Nitekim Sivasspor'da da, başkanından futbolcusuna kadar herkeste bu baskının izleri açıkça görünüyor.

* Derbiden beraberlik çıktı, siyahbeyazlılar rahatladı. Sizce de ezeli rakiplerin ikişer puan kaybetmesi, Beşiktaş'ın önünü açtı mı?
Zaten her hafta G.Saray ve F.Bahçe, Beşiktaş ile Sivasspor'un önünü açıyorlar. Sanki bunun için çalışıyorlar. Orada bir de Trabzon olayı var. F.Bahçe ve G.Saray puan kaybediyor, sen de sanki onlara nazire yapar gibi hem de kendi sahanda puanları gelene geçene dağıtıyorsun. Olacak şey değil!

* Beşiktaş, evinde Bursaspor'u ağırlıyor. Kartal şampiyonluk, timsah UEFA Kupası'nı kovalıyor. Bir yanda Denizli, diğer yanda Sağlam... Ne olur?
Düşünebiliyor musun, geldi G.Saray'ın dibine yanaştı Bursaspor. Hem de teknik direktör değişiklikleri ve onca tuhaf sonuçlardan sonra! Ligde ne acayip bir futbol oynanıyor... Aslında Beşiktaş hep 'zor' dediğimiz maçları da aldı son haftalarda. Ama bu maç Beşiktaş için zor. Şöyle zor, ilk defa uzun haftalardan sonra Beşiktaş'ın oynayacağı bir takım, taktik bakımdan olduğu kadar tek tek futbolcu kalitesiyle de Beşiktaş ile boğuşabilecek oyunculara sahip. Bazı futbolcuları form kazanmaya başladı. Bugün Türk futbolunda en önde hangi isimler var dersen, biri Arda biri de Sercan derim. Ona kızıyorum da aslında, son vuruşlarda kendini geliştirmediği için.
HAŞMET BABAOĞLU

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
  Bobo'suz çıkmam
  Nonda bile şaşırdı
  Yeteneksiz Güiza!
  Sivas'ın fikstürü iyi
  Yanal'ın gariplikleri

DİĞER TURKCELL SÜPER LİG HABERLERİ
Lider sahnede
Son 7 sezonda Konyaspor'u deplasmanda mağlup edemeyen Yiğido hem...
Yakın takipteyiz
Başkan Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş-Bursa maçına Deniz Çoban'ın...
Baskıya dayan
Bursaspor'un hocası, Beşiktaş karşısında başarılı olmak için çok...

  Kocaman uyarı!   Sıra Galatasaray'da
  Horoz pusuda   Bulak: Kader maçı
  Couceiro'ya tam not   "Hodri meydan" tepki
  Kısa...kısa...kısa...
Oyuna gelmeyin
Cumhuriyetin temelinin atıldığı Sivas, futbolda Anadolu' dan bir...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
28.HAFTA
Trabzon 2 G.Birliği 0
Konya 0 Sivas 0
Ankaraspor 0 Fenerbahçe 0
Antalya 0 Kayseri 0
Denizli 0 Kocaeli 0
Gaziantep 0 Hacettepe 0
Ankaragücü 0 Eskişehir 0
İ.B.B. Spor 0 Galatasaray 0
Beşiktaş 0 Bursa 0
29.HAFTA
Kocaeli Antalya
Sivas Trabzon
Hacettepe İ.B.B. Spor
Galatasaray Ankaraspor
Fenerbahçe Ankaragücü
Bursa Denizli
Eskişehir Beşiktaş
Kayseri Konya
G.Birliği Gaziantep
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital