ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Takım Kaptanı kim?

- Kaptan 'Emre' diye bilinirken ödül törenine Tuncay gitti ama İspanya maçında sahaya Nihat kaptan çıktı

- Fatih Terim'in kararsızlıkları durduk yerde kaptanlık dedikoduları çıkardı. Bu da bir takım için iyi değil

O Semih'i oyundan nasıl alır!.. Semih çıktığı ana kadar takımın en iyisi. Neden en iyisi? Emre olmadığı için, sahada oyun kurucu olmadığı için gerçek oyun kurucu Semih. Geriden gelen topları toplayan ve o topa basan, sağa sola dağıtan adam. Topun hücumda kalmasını sağlayan adam. Semih çıktıktan sonra hücumda top kalamaz oldu. Oraya giden toplar anında geri döndü. Birden bire İspanya hiç beklemediği şekildi, hiç hesaplamadığı şekilde, oyunda baskı kurdu. Neden? Çünkü Türkiye'nin ileride top tutan adamı kalmadı. Semih'in çıkmasının sebebi Emre'yi oyunda tutmak. Arkadan Arda'yı çıkardı! Gene Emre'yi oyunda tutmak için. Nihayet kabullendi, 84. dakikada oyundan aldı ama her şey bitmiş, iş işten geçmişti. Fatih Terim'in bu Emre aşkını anlamama imkan, ihtimal yok. Futboluyla bir şey yaptığı yok, Fenerbahçe'de dahi kendini kabul ettiremedi, bir şey yaptığı yok, fair-play açısından da bir Milli Takım hocasının derhal dışlaması gereken bir oyuncu. Bir de o ülkenin genç futbolcusuna, genç delikanlısına örnek bir kişi değil. Ama 'İlle de Emre' diyor.

GOLÜ ÖNLEYEMEDİ
_İspanya maçında kaptan Nihat'tı. Etkili olamamasının bir nedeni de kaptanlık bandını kaybetmiş olmanın getirdiği psikolojik rahatsızlık olabilir mi?
Onu da anlamadım. Emre'yi kaptanlıktan alıyorsan bunu açıklaman lazım. 'Milli Takım'ın kaptanı Emre' diye bilinirken, UEFA'daki ödül törenine Tuncay gitti. UEFA'daki toplantıya Tuncay gittiyse, takımın başında niye Tuncay çıkmadı? Fatih'in kararsızlıkları durduk yerde kaptanlık dedikoduları, kaptanlık sıkıntısı yarattı. Bu da iyi bir şey değil.

_Terim maçtan bir gün önce ilk 11'i açıklayarak sürpriz yaptı. 'Cesur bir hamle' olarak değerlendirilebilir ama aynı zamanda karşı tarafa da koz vermiş olmadı mı?
Hayır. Uygarca buluyorum. Zaten aklı başında bir teknik direktör senin nasıl çıkacağını üç aşağı beş yukarı bilir. Sen de üç aşağı beş yukarı bilirsin.

_'Volkan'ın kader adamı olacağını' söylemiştiniz. "Golde topu içeriye doğru tokatladı" dediniz ama toplam performansına bakarsak başarılı olduğunu söyleyebilir miyiz?
Toplam performansı benim için önemli değil. 1-0'dan sonra 3 tane kurtarsan ne olur! Gene 3 puan İspanya'nın!.. 'Maçı Volkan kurtardı' diye bir şey yok. Maçı kaybettik. Kaybettiğimiz maçta kalecinin kurtardığı toplar beni fazla ilgilendirmiyor. Maçın bir tane golü var, onda da savunmanın kitlesel hatası var. Volkan da o golü kurtarabilirdi, kurtaramadı. Gerisi beni ilgilendirmiyor.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Tümer niye yok?   / 25-03-2009
 G.Saray'lı değilmiş   / 24-03-2009
 Gol atması şart   / 18-03-2009
 Hiç yakışmıyor   / 17-03-2009
 Niye Fener'e yok!   / 11-03-2009
 Bülent korkak   / 10-03-2009
 Hırkamı koysam 10 puan fark olur   / 04-03-2009
 Bülent'in işi zor   / 03-03-2009
 Efsaneyi yıkıyor   / 25-02-2009
 Skibbe'nin suçu yok   / 24-02-2009
 
 
Bu Terim olamaz!
Başta çok yadırgadım
Takım Kaptanı kim?
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
25.HAFTA
Bursa 2 Fenerbahçe 1
İ.B.B. Spor 2 Konya 0
Kayseri 2 Ankaragücü 0
Hacettepe 1 Antalya 2
Kocaeli 3 Ankaraspor 1
Gaziantep 3 Trabzon 2
Sivas 1 Beşiktaş 1
G.Birliği 0 Denizli 0
Galatasaray 0 Eskişehir 1
26.HAFTA
Konya Hacettepe Cumartesi 13:30
Ankaraspor Bursa Cumartesi 13:30
Denizli Sivas Cumartesi 16:15
Beşiktaş Kayseri Cumartesi 20:00
Ankaragücü Kocaeli Pazar 13:30
Antalya G.Birliği Pazar 13:30
Trabzon İ.B.B. Spor Pazar 15:15
Fenerbahçe Eskişehir Pazar 19:00
Gaziantep Galatasaray Pazartesi 20:00
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital