ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Bülent korkak

* İtiraf ediyorum; ben hayatımda bu kadar ağır yanıldığımı hatırlamıyorum. Korkmaz ile ilgili ettiğim olumlu lafların hepsinden utandım

* Bursa maçı bittiğinde kıpkırmızıydım. Futbolun f'sinden anlamıyor. G.Saray'ın başında bir saniye daha kalmaması lazım

* Böyle korkak bir G.Saray hocası olur mu? Ali Sami Yen'de oynuyorsun takımda 8 tane savunma oyuncusu var. Bülent soyadını değiştirmeli

_Galatasaray, Bursaspor'u rakibinin 2 hatası sonucu bulduğu 2 golle geçti. "Kritik haftalara girdik. Önemli olan kazanmak" şeklinde genel bir görüş var. Bundan sonra önemli olan gerçekten sadece kazanmak mıdır?
Kendimden utanıyorum.
İtiraf ediyorum; ben hayatımda bu kadar ağır yanıldığımı hatırlamıyorum. Bülent Korkmaz ile ilgili ettiğim olumlu lafların hepsinden utandım. Bu kadar kısa sürede utanacağımı tahmin etmiyordum. Eğer Adnan Polat olsaydım, eğer Galatasaray kulübünün başkanı olsaydım Bursa maçının bittiği anda Bülent Korkmaz'ın işi biterdi. Hiç kimsenin Galatasaray'ı bu kadar aşağılamaya hakkı yok. Ayrıca gördüm ki futbolun f'sinden haberi yok. Ayrıca gördüm ki Galatasaray'ı hiç bilmiyor. Ayrıca gördüm ki soyadının tam tersine müthiş bir korkak. Böyle bir adamın Galatasaray'ın başında yeri yok. Akıllara seza ya!.. Bursaspor kendi kalesine 2 tane gol attı, maç öyle başladı yani!.. Ortada 'Galatasaray' diye bir takım yok. Hiçbir etkinliği yok. Panik içinde oynayan Bursaspor'un üzerine gitmek gibi bir durum yok. İkinci yarının başında garip iki değişiklik. Galatasaray'a ne faydası olacak merak ettiğim iki değişiklik. Milan Baros çıktı, Nonda girdi. Nonda'yı futbolcu zannediyor Bülent Korkmaz. İnanamadım. Nonda'yı Baros'u üst üste koy ancak Ümit'in yarısı eder. Ümit Karan'ı bitiriyorlar. Nonda, top tam ayağına gelmezse bir adım atmayan bir adam. Oynadığı her maçta takımı 10 kişi bırakan bir adam. İkinci yarıya Nonda ile başladı! Ve ikinci yarıda 55. dakikada, ikinci değişiklik hakkını kullanıyor, Mehmet Güven giriyor oyuna. Galatasaray'a ne fayda getirecekse!.. Mehmet Güven ile ikinci değişikliği yaparken Galatasaray, bugüne kadar oynadığı bütün maçlarda 'Ben 60. dakikadan itibaren yokum' diyen Kewell hâlâ oyunda. Yani 5-10 dakika içinde sen üçüncü oyuncu değişiklik hakkını Kewell için yapacaksın. Yoksa takım 9 kişi oynayacak. Nonda'nın üstüne Kewell da sahadan silinecek. Peki niye sokuyor Mehmet Güven'i oyuna? Ayhan var ön libero, Barış var ön libero. Üçüncü ön liberoyu sokuyor. Bursa akınlarını durdurabilmek için! Üstelik maç Ali Sami Yen'de, Bursa'da değil. Böyle korkak bir Galatasaray hocası olur mu? Böyle yüreksiz bir adam Galatasaray'ın başında durabilir mi? Başlarındaki adamın bu kadar yüreksiz olduğunu gören Galatasaray futbolcusu kendine, hocasına güvenir mi? Ve nitekim Kewell'ı da oyundan almak zorunda kalıyor. Soktuğu oyuncu da Volkan. Bir savunma adamı daha!.. O sırada akın üstüne akın yapan Bursa gol atsa, Galatasaray'ın gol atacak adamı yok. Sahada bırakmadı ve değişme hakkı da bitti. Yani korku öylesine gözlerini bağlamış ki Bülent'in, ne yaptığını bilmiyor. Galatasaray'ı bitirdi. Bundan sonrası Bursa'nın beceriksizliğidir, talihsizliğidir. Yoksa Kocaeli maçı gibi olabilirdi, 5-2 falan bitirdi o maç. Ben inanamadım.

_Hakem, Emre Aşık'ın hareketine penaltı çalsa, maçın sonucu farklı olabilirdi.
Hakemi geç. Galatasaray adına sen bu kadar korkak, bu kadar utanç verici oynadıktan sonra hakem penaltı vermiş, vermemiş ne olacak!..

_Penaltıyı verse Galatasaray yarıştan kopabilirdi. Şimdi kötü futboldan ziyade Bülent Korkmaz'ın üçte 3 yapması konuşuluyor.
Nasıl üçte üç! Konya maçını da nasıl kazandığı belli!..

_Bir Bordeaux maçı var iyi futbol oynanan. Onu da 'hoca değişikliğine ve Kocaeli hezimetinin verdiği hırsa bağlayabiliriz' herhalde!..
Bordeaux maçını Bülent kazanmadı. Galatasaray büyük takım. Bu tür maçları kendileri oynuyor futbolcular. Bülent'in fazla bir katkısı yok.

_Oynattığı futbol Lucescu'ya benzetiliyor. Bu benzetmeye katılıyor musunuz?
Lucescu bu kadar değildi. Lucescu da korkaktı ama futbolu biliyordu, Galatasaray'ı da biliyordu. Bunun Galatasaray'dan da haberi yok. Nonda'yı futbolcu sanan, Kewell'ın fiziğinin ne olduğunu bilmeyen adama 'Galatasaray'ı tanıyor' nasıl denir?

ŞİMDİ NE DİYECEĞİM!
İstanbul'da Ali Sami Yen'de oynuyorsun, takımda 8 tane savunma adamı var 65. dakikada ve Hasan Şaş gibi, Ümit Karan gibi icabında girip maçı değiştirecek adamların oyuna girme hakkı kalmamış. Böyle bir acemilik olur mu? 10 yaşında bir çocuğu takımın başına getirsen bu yanlışlığı yapmaz. Sen bu Bursa'nın başındaydın, Bursa bu kadar korkulacak bir takımdı da seni niye attılar o takımdan? Hakikaten inanamadım ve maç bittiğinde kıpkırmızıydım! Fotomaç'taki söyleşimde 'Bülent Korkmaz seçiminin ne kadar doğru olduğunu' söyledim. 90 Dakika'da Galatasaray camiasına 'Bülent'in ne kadar doğru bir seçim olduğunu' söyledim, şimdi ne diyeceğim? Diyeceğim bir tek şey var: Doğruları söylemek. 1952'den beri, 57 senedir ben spor yazıyorum. Bu kadar yanıldığımı hatırlamıyorum. Herhangi bir spor olayı konusunda ben bu kadar yanıldığımı hatırlamıyorum. Bir saniye daha kalmaması lazım Galatasaray'da. Hiç kimsenin Galatasaray'ı bu kadar zavallı görmeye, zannetmeye hakkı yok. Kewell-Volkan değişikliği utanç verici. Fenerbahçe, Kayseri'de, deplasmanda oynuyor. 10 kişiler ve Semih oyunda. Aragones'in oyuna soktuğu adam Güiza. Bir savunma oyuncusu çıkarıp, ikinci santrforunu koyuyor, 2-0 galip ve gole de ihtiyacı yok. Büyük takım hocası ile küçük takım hocasının farkı burada. Bülent'in aklı Kayseri Erciyes'te, Bursa'da kalmış. Galatasaray'ın 2000 yılındaki zaferlerini unutmuş. Bülent Korkmaz soyadını da değiştirsin: Bülent Korkak yapsın. Tekrar söylüyorum. Futbolu bilmiyor, Galatasaray'ı bilmiyor ve korkak.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hırkamı koysam 10 puan fark olur   / 04-03-2009
 Bülent'in işi zor   / 03-03-2009
 Efsaneyi yıkıyor   / 25-02-2009
 Skibbe'nin suçu yok   / 24-02-2009
 Devrim şart   / 18-02-2009
 Yıldırım yapmazdı    / 17-02-2009
 Pes Mustafa Hoca   / 11-02-2009
 Altaylı değilmiş   / 10-02-2009
 Polat daha ne bekliyor   / 03-12-2008
 Vize Denizli'den   / 02-12-2008
 
 
Bülent korkak
İkisi bir Ümit etmez
Stat güzel çim felaket
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
23.HAFTA
Galatasaray 2 Bursa 1
İ.B.B. Spor 0 Denizli 2
Gaziantep 1 Antalya 1
Trabzon 0 Konya 1
Hacettepe 2 Beşiktaş 3
G.Birliği 2 Ankaragücü 0
Kocaeli 1 Eskişehir 0
Sivas 1 Ankaraspor 1
Kayseri 0 Fenerbahçe 2
24.HAFTA
Trabzon Galatasaray
Ankaraspor Kayseri
Fenerbahçe Kocaeli
Konya Gaziantep
Denizli Hacettepe
Beşiktaş G.Birliği
Eskişehir Bursa
Antalya İ.B.B. Spor
Ankaragücü Sivas
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital