ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Ateş hattı

Bank Asya 1. Lig'de 27. hafta maçları ev sahibi takımların haftası oldu. Sadece 16 golün atıldığı bu haftada en farklı skoru adeta galibiyeti unutan Kasımpaşa elde etti. Raşit Çetiner yönetiminde son haftalarda yükselişe geçen Rize'yi adeta gole boğan lacivert-beyazlılar kötü gidişe "Dur" dedi. Altay'ın 13 beraberlikle rekor kırdığı Bank Asya 1. Lig'de üç maç berabere bitti. Lider Manisa, Adana deplasmanında son ana kadar mağlup götürdüğü maçı usta gol ayağı Rafael ile puana dönüştürdü. Bu maçta Manisa hocası Levent Eriş'in ev sahibi takım taraftarlarına yaptığı el-kol hareketleri tepki çekti. İşte haftanın görünümü:

Adana galibiyeti kaçırdı
Adana'da aralıksız yağan yağmurun ağırlaştırdığı zeminde oynanan maçta ilk altı mücadelesi veren Adanaspor galibiyeti kaçıran taraftı. Süleyman Abay'ın mükemmel bir yönetim gösterdiği maçta Manisaspor son dört dakikada bulduğu gol ile zorlu maçtan bir puan çıkardı. Bu maçta yedek kulübesinde oturan yedek kaleci İlker Avcıbay yaptığı çirkin hareketlerden dolayı maçın hakemi Süleyman Abay tarafından kırmızı kartla dışarı atıldı.

Diyarbakır adım adım
Alt ve üst sıranın iki takımının mücadelesinde gülen taraf Diyarbakırspor oldu. Lider Manisaspor'un berabere kaldığı bu haftada aldığı 3 puan ile adeta nefesini Manisaspor'un arkasında hissettiren Güneydoğu temsilcisi, Süper Lig yolunda çok önemli bir engeli geçti.

Kaf-Kaf'a darbe!
27. haftanın kuşkusuz ki en büyük sürprizini Karşıyaka karşısında Kartalspor yaptı. Eline geçirdiği net pozisyonları harcayan İzmir takımı kalesinde gördüğü tek golle İstanbul deplasmanından puansız döndü. Düşme hattının hemen üzerinde yer alan bordo-beyazlılar ise beş maç sonra galibiyeti hatırladı. Kartalspor'da görev alan genç forvet Yaser, golü atan Mehmet Al ve defansın emniyet sübabı Kürşat, galibiyetin mimarı oldular.

Paşa, Rize'ye patladı!
Son altı haftada sadece bir puan alan, üst üste aldığı beş yenilgiyle adeta beyaz mendil sallayan Kasımpaşa, galibiyet orucunu Rize ile bozdu. İlk 32 dakikada bulduğu 4 golle rakibini sürklase eden lacivert-beyazlılar, unuttuğu galibiyeti Karadeniz temsilcisi karşısında hatırladı. Son dört haftada 10 puan alıp yükselişe geçen Rize bu yenilgiyle darbe aldı.

Sakarya öldü öldü, dirildi!
Sakaryaspor-Orduspor maçı yeşil-siyahlılar için unutulmaz bir mücadele oldu. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan, daha sonra 10 kişi kalan rakibinden üst üste tehlikeli ataklar yiyen Sakaryaspor, maçın son 5 dakikasında adeta öldü öldü dirildi. 89'da yediği gol ile ölüm sessizliğine bürünen koca stat 90+2'de Mustafa Sevgi'nin attığı gol ile adeta hayata yeniden döndü. Önümüzdeki hafta oynanacak Bolu-Sakaryaspor maçı, Tatangalar için hayati önem taşıyor. Kaybederse korkuyu, kazanırsa ışığı görecekler.

Buca son nefeste
Bucaspor, ikinci yarının ilk maçı olan Çorumspor karşısında ecel terleri döktü... Deplasmandan 1 puan çıkaran İzmir takımı büyük bir avantajla evine döndü. Bucaspor karşısında şok bir yenilgi alan Mersin İdmanyurdu ise kolay kazanacağı tahmin edilen maçta sıralamanın en son sırasında ve galibiyeti olmayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİ Spor'u 1-0 geçti.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Süper golcü    / 26-03-2009
 Gurur m'ARKAS'ı    / 26-03-2009
 Altı da üstü de bir   / 21-03-2009
 Hoşgeldin Kazanç   / 19-03-2009
 Deplasman fatihleri   / 13-03-2009
 Beraber'lig' haftası   / 06-03-2009
 Tebrikler Kayseri   / 01-03-2009
 Başladığı gibi   / 22-02-2009
 'Türkiye' Futbol Fedarasyonu   / 21-02-2009
 Aman dikkat!..   / 20-02-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
25.HAFTA
Bursa 2 Fenerbahçe 1
Kocaeli 3 Ankaraspor 1
İ.B.B. Spor 2 Konya 0
Kayseri 2 Ankaragücü 0
Hacettepe 1 Antalya 2
Gaziantep 3 Trabzon 2
Sivas 1 Beşiktaş 1
G.Birliği 0 Denizli 0
Galatasaray 0 Eskişehir 1
26.HAFTA
Gaziantep Galatasaray
Ankaragücü Kocaeli
Ankaraspor Bursa
Trabzon İ.B.B. Spor
Antalya G.Birliği
Denizli Sivas
Beşiktaş Kayseri
Fenerbahçe Eskişehir
Konya Hacettepe
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital