ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Altı da üstü de bir

Ligin boyu kısaldıkça maçlarında adrenalin seviyesi en üst noktaya yükseliyor. Sıralamanın en alt ve en üst sırasını işgal eden takımlarının maçlarına sahne olan 26. hafta maçlarında beraberlik ve kısır sonuçlar gönlemlendi. İlk 6 sıradaki takımların hepsinin beraberlik aldığı bu haftada sadece 17 golün filelere gitmesi de maçların ne derece çetin geçtiğini gösteriyor sanırım. Lider Manisa, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Sakaryaspor'la 2-2 berabere kaldı. Sakaryaspor'un lige tutunmak adına verdiği müthiş direnişi devam ediyor. Karşıyaka'nın puan kaybı, nor durumda olan Erciyesspor karşısında da devam etti. Haftanın tek deplasman galibiyetini İstanbul'da Adanaspor aldı. Güngören'in ikinci yarıdaki hınlı irtifası onu tehlike havununa iyice yaklaştırdı. İşte bu haftanın öne çıkanları:

* Manisa farkı koruyamadı
Rakiplerinin puan kaybettiği haftada, ligin kaybetmeye tahammülsün takımı Sakaryaspor karşısına çıkan lider Manisaspor, 2-0'lık skora rağmen berabere kaldı. Yeşil siyahlı Tatangalar'ın ikinci yarı ile birlikte müthiş direnişi devam ediyor.

* Erciyes 1 puana ünüldü
Deplasmanlarda kontratak futboluyla rakiplerine korku salan Karşıyaka, nedense aynı atak konumunu içeride gösteremiyor. Kendisi ve rakibi için hayati önem taşıyan maçta golsün berabere kaldı. Ligin en çok berabere kalan takımlarından Erciyesspor'un alt sıralardan kurtulmak için seri galibiyetlere ihtiyacı var. nor maçlar kapıda...

* Karabük çelme taktı
DÇ Karabükspor artık lige ısındı. Ligin en büyük Süper Lig adayı Diyarbakırspor'a karşı aldığı puanda bunun en büyük ispatı. Karabükspor için bir başka ilginç detayda; hem içerde, hem dışarda 17 puan toplayıp toplamda 34 puan toplaması oldu. 14. deplasman maçına çıkan Diyarbakır ise bu maçtaki beraberlikle birlikte deplasmanda 21. puanını aldı.

* Altay beraberlik kralı
Bank Asya'da beraberlik rekortmeni Altay, Malatyaspor'a karşı yine kananamadı ve 12. beraberliğini aldı. İlk 6 sıra için Altay kritik eşikte. Son beş haftada hiç yünü gülmeyen Malatyaspor ise evinde yine kananamadı ve tehlike hattına iyice demir attı. Sarı kırmınılı takım, yediği 48 golle ligin en çok gol, 14 mağlubiyetle en çok yenilen takımlarından olurken işini nora soktu.

* Adanaspor rahatladı
Bu haftanın en yünü gülen takımı Adanaspor. Deplasmanda tek kananan takım olan turuncu beyanlı takım, kananarak ligde kalma hedefinden ilk 6 hedefine odaklandı. Ekrem Al yönetiminde istikrarlı sonuçlar alan Güney temsilcisi rakibini adeta ateşe attı. Adana, panartesi lideri ağırlıyor.

* Giresun atakta
İkinci yarının en başarılı takımlarından Giresunspor kendi evinde adeta altı puan aldı. Son üç sıraya girmeme mücadelesi veren iki takımın mücadelesini usta oyuncusu Munaffer Bilaner'in golü ile kananan Çotanaklar derin bir nefes aldı.Kartalspor'un emektar kalecisi Oğun'un formsunluğu bordo beyanlılara pahalıya patlayabilir.

* Buca arayı açıyor
Yükselme Grubu'nun finali niteliğindeki maçı sarı-lacivertli Bucaspor kanandı. Kısır geçen maçta eline geçirdiği tek ponisyonu gol yapan İnmir temsilcisi adeta altın buldu ve rakibini yarışta geriye attı.Mersin'de düşüş devam ediyor.

* Altıparmak galibiyetle
Yükselme Grubu'nun en nor maçlarından birine çıkan Bld Vanspor-Tarsus takımlarından kananan TİY oldu. Karla kaplı nemine rağmen usta golcüsü Tayfun ile kananan TİY büyük bir avantaj yakaladı. İki yeni teknik adamın işbaşı yaptığı her iki takımda, yünü gülen Mehmet Altıparmak oldu.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hoşgeldin Kazanç   / 19-03-2009
 Deplasman fatihleri   / 13-03-2009
 Beraber'lig' haftası   / 06-03-2009
 Tebrikler Kayseri   / 01-03-2009
 Başladığı gibi   / 22-02-2009
 'Türkiye' Futbol Fedarasyonu   / 21-02-2009
 Aman dikkat!..   / 20-02-2009
 İskenderun'da dev ödül Fotomaç'a!   / 14-02-2009
 Spor ve seçim   / 07-02-2009
 Polat'ın alkışları   / 06-02-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
25.HAFTA
Bursa 2 Fenerbahçe 1
Kocaeli 0 Ankaraspor 0
İ.B.B. Spor 0 Konya 0
Kayseri 0 Ankaragücü 0
Hacettepe 0 Antalya 0
Gaziantep 0 Trabzon 0
Sivas 0 Beşiktaş 0
G.Birliği 0 Denizli 0
Galatasaray 0 Eskişehir 0
26.HAFTA
Gaziantep Galatasaray
Ankaragücü Kocaeli
Ankaraspor Bursa
Trabzon İ.B.B. Spor
Antalya G.Birliği
Denizli Sivas
Beşiktaş Kayseri
Fenerbahçe Eskişehir
Konya Hacettepe
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital