ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Fener yönetimi yabancıları araştırmıyor mu?
Yerli transferinde iyi işler yapıldı. Ama yabancı konusunda başarısız oldukları kesin. Önerilerim dikkate alınmıyor!


Benim okurlarımın en sevdiğim yönü, her yazdığımı dikkatle okuyup, takipçileri olmaları. "F.Bahçe gruptan çıkar" yazdığımda nasıl eleştiriyorlarsa, doğru gördüklerimi de hemen bildiriyorlar. Aşağıdaki satırları da Mehmet Ayaz isimli okurum yazmış, dikkatle okuyun; "Selam Gürkan Abi. Nasılsınız? İşlerinizin yoğun olduğunu gazetede yazmışsınız, umarım iyisinizdir. Gürkan abi, daha önce F.Bahçe'ye önerdiğin isimlerden Brezilyalı ön libero Rafael Carioca'yı 8 milyon euro ödeyerek Spartak Moskova transfer etti. Ben sizin tavsiyeniz üzerine Carioca'nın videolarını izlemiş ve hayran kalmıştım. Gerçekten bir F.Bahçeli olarak böyle bir oyuncuyu kaçırdığımız için çok üzgünüm.
İkinci büyük üzüntüm ise Nigel De Jong'un 17 milyon sterlin bonservis bedeli ile Hamburg'tan, Manchester City'e transfer olması. Sizin F.Bahçe'ye önerdiğiniz tüm iyi ön liberolar birer birer elden kaçıyor."

ÜÇ ÖN LİBERO ÖNERMİŞTİM
Ben bu sezon F.Bahçe'ye sadece 3 ön libero önermiştim. İlki Fabricio, ligi 3. bitiren Cruzeiro'nun, hem de 7 hafta sakatlıktan dolayı oynamamasına rağmen, en önemli oyuncusu oldu. Carioca daha 19 yaşında olmasına rağmen, Brezilya Serie A'nın "EN AZ GOL YİYEN TAKIMI" olma özelliğini kazanan Gremio'nun en çok dakika alan 2. oyuncusu ve savunma önünün temel direği idi. Ben önerdiğimde konuşulsa 3-4 milyon dolar civarına alınabilirdi. Şimdi 8 milyona Spartak'a gitti. Takip edin, 2 yıl sonra 20 milyon dolardan aşağı imza atmayacak. De Jong'u anlatmama gerek bile yok zaten. Yani, 100'lerce oyuncu önerip, bunlardan biri transfer yapınca, "Gördünüz mü" demiyorum. Bu oyunculardan 2'sinin, o gün alınabilecek fiyatların 2-3 katına nerelere gittiğini, F.Bahçe'nin neler kaçırdığını yukarıdaki okurumun yazısından da öğrenebilirsiniz.

YÖNETİM NEDEN ALMIYOR?
Peki F.Bahçe yönetimi, benim daha getirdiklerinde, "Bunlardan çok var, yazık oluyor" diye yazdığım Maldonado ve Josico'lar yerine, neden yukarda yazdıklarımı almıyor? Araştırmıyorlar mı? Ya da yazdıklarımı okumuyorlar mı? Cevabım, Türkiye sınırları içinde net; Bence yerli ve genç oyuncular açısından süper transferler yaptılar. İleri görüşlü davrandılar. F.Bahçe'nin yerli oyuncu açısından geleceğini garanti altına aldılar. Ama iş yabancı transferine gelince bu işi beceremiyorlar. Daha yeni yeni Önder Özen gibi kıymetli bir futbol adamını Brezilya'ya gönderiyorlar. Buradan yazdım her zaman. Benim, bu spor dünyası ile zerre kadar menfaat ilişkim yok. Hiçbir yönetici ile hiçbir başkan ile muhabbetim yok. Samimiyetim yok. Toplasanız, 4 büyük kulüpten 5 tane yöneticinin yüzünü ancak tanırım. Bir yerde görürsem selamlaşırım o kadar. Sadece, ülkemin paraları boşa gitmesin diye, defalarca izlediğim, gelecek vaad eden oyuncuları yazıyorum, o kadar.

BAZEN ÇILDIRTIYORLAR
Kusura bakmayın, "Ben demiştim" diye yazmak iğrenç bir şey ama adamı da bazen çıldırtıyorlar. Unuttuklarını veya işlerine gelmeyip de, görmek istemediklerini hatırlatmak şart oluyor. O nedenle, ben yazmaya devam edeceğim, onlar da yazdığımı almadıkça pişman olmaya.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Mehmet Yıldız Fener'de mi G.Saray'da mı oynayabilir?   / 20-01-2009
 Fenerbahçe 4-4-2 oynayabilir mi?   / 09-01-2009
 Galatasaray Bordeaux'yu eleyecek   / 29-12-2008
 Ruhundan anlamak   / 27-12-2008
 Bir garip Fener   / 20-12-2008
 G.Saray düşmanı spor yazarıyım!   / 18-12-2008
 Asla unutma!   / 15-12-2008
 Alex, Lincoln ve Delgado takımlarına sıkıntı mıdır?   / 07-12-2008
 Tavuk Karası   / 06-12-2008
 Fener ruleti   / 30-11-2008
 
 
Fener yönetimi yabancıları araştırmıyor mu?
Beşiktaş için fazla yazmıyorum diye kızıyorlarmış
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
17.HAFTA
Ankaraspor 3 Konya 0
Kayseri 0 G.Birliği 0
Sivas 0 Galatasaray 0
Ankaragücü 0 Antalya 0
Eskişehir 0 Gaziantep 0
Beşiktaş 0 Denizli 0
Bursa 0 İ.B.B. Spor 0
Kocaeli 0 Hacettepe 0
Fenerbahçe 0 Trabzon 0
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital