ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Hal ve gidiş kötü

Futbolumuzda şu günler ilginç geçiyor. Beşiktaş ince kıyım işkembe çorbası gibi, kendisini ince kıyıma uğratan hakem Bünyamin Gezer'e rağmen faturayı teknik direktör Mustafa Denizli'ye kesti. Gerekçe de ilk onbire giren futbolcuların seçilmesinde tercih hatalı imiş. Beşiktaş Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'den başlayıp, yedek üyelere kadar şunu sormak isterim: "Sizlerin teknik direktörlük diploması aldığınızı bilmiyorum. Eğer diplomalı hocaysanız neden sizler takımı yapmıyorsunuz? Uzatmayalım, sayın yöneticiler, Mustafa Denizli bu ülkede en önde gelen iki üç hocadan biridir. Kariyeri ise sizleri susturacak kadar altın sayfalarla doludur, aklınızda olsun. Herkes kendi işini yapsın, en güzeli galiba o olacak."

G.Saray yönetimi tatilde
Galatasaray'da kaybedilen kaybedilene. Önce Şampiyonlar Ligi'nden yok olundu, arkasından lig zora sokuldu, UEFA Kupası'nda ise ümitler Hertha Berlin maçına kaldı. Ligde Hacettepe maçından zar zor alınan üç puanla yola devam denildi... Ancak ne hikmetse Galatasaray'da fatura kesecekler uzun bir tatile çıkmış olacaklar ki, hiç kimse hiç kimse kimseyi ne itham ediyor, ne de laf söylüyor. Anlayacağınız, Galatasaray'da herkes yarı baygın maçlara çıkıyor, Allah bu işin sonunu hayır etsin.

Semih'i kurban etmeyin
Fenerbahçe de en beğendiğim futbolcular Deivid ve Semih. Semih hangi takımda oynarsa oynasın, 18'den aşağı gol atmaz. Bu bir yetenek meselesidir. Bu yetenek de her zaman Semih'te vardır. Neyse konumuza gelelim. Semih menisküs ameliyatı olmuş. Temennimiz en kısa süre içinde yeşil sahalara dönmesi. Ancak beni endişelendiren bir şey var; Fenerbahçe Sağlık Kurulu da galiba Galatasaray'ınki gibi. Baksanıza Semih 4 hafta evvel sakatlandı. Daha yeni ameliyata gidiyor.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Süper yakışıklı   / 01-12-2008
 Gidişat kötü   / 28-11-2008
 Hangisi önemli?   / 24-11-2008
 Bir puan iyi   / 23-11-2008
 Fotomaç'ın teklifi   / 22-11-2008
 Çözüm stat klinikleridir   / 21-11-2008
 Maç, Arda, Butragueno   / 18-11-2008
 Üç puan iyidir!   / 17-11-2008
 Maskeli Süvari   / 16-11-2008
 Maç: 1 Moral: 0   / 14-11-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
13.HAFTA
Kayseri 1 Trabzon 1
Sivas 3 Gaziantep 0
Ankaraspor 0 Ankaragücü 1
Eskişehir 4 Denizli 3
Fenerbahçe 2 Beşiktaş 1
G.Birliği 0 İ.B.B. Spor 0
Bursa 1 Antalya 1
Kocaeli 3 Konya 0
Galatasaray 3 Hacettepe 1
14.HAFTA
Hacettepe G.Birliği
İ.B.B. Spor Sivas
Trabzon Kocaeli
Gaziantep Kayseri
Ankaragücü Galatasaray
Denizli Fenerbahçe
Beşiktaş Ankaraspor
Konya Bursa
Antalya Eskişehir
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital