ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Süper yakışıklı

İlginç maçın ilginç olaylarıyla yazıya başlamak istiyorum.
* Baros, devre biterken attığı beraberlik golüne o kadar çok sevindi ki bu herkes çok şaşırdı. Bana göre haksızlık etmeyelim. Milan Baros en son golü attığında İstanbul'da insanlar denize giriyordu. Neyse ki Baros gollerini üçleyince rahat etti.
* 36. dakikada Tozo ile Barış birbirlerine sert girdi. Kusurlu olan Barış'tı ama hakem Hacettepeli Tozo'yu kırmızı kartla ihraç etti. Adam toz olurken rivayete göre Skibbe bile yanındakilere sormuş "Bu Hacettepeli niye atıldı?" diye.
* Maçın en ilginç ama ne olacağını bilmeyen adamı şüphesiz ki bay Skibbe idi. Koyu renk elbisesi, beyaz gömleği ve mükemmel fiziği ile süper bir jön görüntüsü içindeydi. Defalarca yazdım. Adam bu haliyle aşk filmlerinin başrol oyuncusu olur. Böylece Galatasaray da ondan kurtulur.
* Hakem Süleyman Abay, Galatasaray'ın ikinci golünde öyle bir penaltı gördü ki herkes çaldığı düdüğün ne olduğunu anlayamadı. Ama top penaltı noktasına dikilince bunun penaltı olduğu anlaşıldı. Tabii arkadan da hakeme 'bravo' dediler.
* Galatasaray'ın yabancıları hâlâ kendilerine gelmiş değil. Baros üç gol attı ama benim için yetersiz. Meira kötüydü çıktı. Sanctis, kararsız kurtarışlarıyla insanları endişelendirdi. Kewell hâlâ kendinde değil. Ama merak ettiğim bir konu var, Nonda neden oynatılmıyor? Bir suçu mu var? Bir futbolcu, hele Nonda gibi birisi takımdan bu kadar kesilmez. Bay Skibbe herhalde ondan haz etmiyor olmalı ki son bölümlerde 15 dakika bile oyuna almıyor.
* Sadece yabancılar değil, bizdekilerde de ilginç adamlar var. Mesela Arda, kendine yakışmayacak kadar kötü. Ayhan bence oyuna kendini vermeli. Sabri yine bir şeyler yapmaya çalıştı. Servet ise bildiğimiz Servet'ti. Görünen o ki yerlisi de yabancısı da tedaviye muhtaç hastalar gibi. Bunları toparlayıp düzeltecek adam herhalde bay Skibbe olmalı. O ise olmamakta direniyor. Arkasında kendisini koruyanlara güveniyor.
* Diyeceksiniz ki "Maçtan bahsetmeyecek misiniz?" Birkaç satır da ona yazalım. Bana göre dünkü maç bir mahalle maçıydı. Galatasaraylı futbolcuların formalarını çıkarıp başka bir takımın formasını giydirin inanın bana o takımı küme düşürürler. Hiç kimse atılan gollere aldanmasın. Bu Galatasaray, Berlin'e de böyle giderse Avrupa macerası orada kapanır.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Gidişat kötü   / 28-11-2008
 Hangisi önemli?   / 24-11-2008
 Bir puan iyi   / 23-11-2008
 Fotomaç'ın teklifi   / 22-11-2008
 Çözüm stat klinikleridir   / 21-11-2008
 Maç, Arda, Butragueno   / 18-11-2008
 Üç puan iyidir!   / 17-11-2008
 Maskeli Süvari   / 16-11-2008
 Maç: 1 Moral: 0   / 14-11-2008
 Herkes kendi işine!   / 12-11-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
13.HAFTA
Kayseri 1 Trabzon 1
Sivas 3 Gaziantep 0
Ankaraspor 0 Ankaragücü 1
Eskişehir 4 Denizli 3
Fenerbahçe 2 Beşiktaş 1
G.Birliği 0 İ.B.B. Spor 0
Bursa 1 Antalya 1
Kocaeli 3 Konya 0
Galatasaray 3 Hacettepe 1
14.HAFTA
Hacettepe G.Birliği
İ.B.B. Spor Sivas
Trabzon Kocaeli
Gaziantep Kayseri
Ankaragücü Galatasaray
Denizli Fenerbahçe
Beşiktaş Ankaraspor
Konya Bursa
Antalya Eskişehir
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital