ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Sıradan bir takım

- Beşiktaş'ın aslında Fenerbahçe'den pek farkı yok. Sıradan bir sürü adamı doldurmuşlar
- 'Anadolu ihtilali' diye bir şey yok. İstanbul takımları döküldüğü için diğerleri yukarıda

Kupada büyük bir beğeni toplayan Beşiktaş, Kayseri karşısında devamını getiremedi. Beraberliğe oynayan bir takım vardı sahada ve nitekim o bir puan da fazla istekli olmayınca uçtu gitti.
Efendim Kayseri'de beraberliğe oynayan iki takım vardı!.. Sevgili Tolunay kardeşim aynen Galatasaray maçındaki hatayı tekrarladı. Beraberliğe razı ruhsuz, alakasız bir Kayseri. O Kayserispor'un önünde de gene ruhsuz, alakasız bir de Beşiktaş. Ligin en tatsız, en zevksiz maçlarından biriydi. Belliydi ki hasbelkader birisi gol atarsa onunla iş bitecek. O hasbelkader golü Kayseri attı. İki takım için de gurur duyulacak bir maç değil. Kim kazanırsa kazansın. Tabii bizim tabelacı medya tabelaları sevdiği için kazanınca iyi oluyor, kaybedince kötü oluyor. Yoksa Beşiktaş aynı Beşiktaş. Beşiktaş'ın aslında Fenerbahçe'den pek farkı yok. Beşiktaş'ın da büyük futbolcusu yok. Delgado büyük futbolcu mu?

ÇARŞI KİME AĞLAR!
Büyük bir futbolcu, formsuz dahi olsa maçta büyüklüğünü belli eder. Delgado sahada var mıydı, Bobo sahada var mıydı? İşte Cisse... İşte Tello... Yok hakikaten yok. Sıradan bir sürü adamı doldurmuşlar. Çok adam var ama büyük adam, büyük futbolcu yok. Beşiktaş'ı Beşiktaş yapacak futbolcu yok. Büyük adamdan kastım şu: Mesela futbolu bıraksa ya da başka bir takıma gitse Beşiktaş seyircisi ağlar!.. Kim var böyle!.. Çarşı'nın gözyaşı dökeceği bir isim söyle bana koca kadroda... Demek ki Mustafa Denizli'nin elinde sıradan bir kadro var. Sıradan kadro ile iyi iş yapması için zamana ihtiyacı var. İki hafta oldu Mustafa hoca geleli. Daha iyiye gidebilir Beşiktaş. Çünkü Türkiye'de iyi takım yok. Bizim gazete (Sabah) 'Anadolu ihtilali' diye bir haber koymuş. Öyle bir şey yok. Palavra. İstanbul takımları döküldüğü için Anadolu takımları yukarıda kaldılar. İstanbul takımlarının üstüne çıkmadı Anadolu. İstanbul, Anadolu'nun altına düştü. Anadolu'da doğru dürüst takım olsaydı şimdi en azından 5-6 puan farkla lider olurdu. İki hafta sonra yine Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe gene ilk üç sırada dizilebilirler. "İşte Bursa" dedikleri takımın haline bak. İşte Sivas, işte Kayseri... Haline bak. Geçiniz. İhtilal falan yok. Fener Fenerken, Beşiktaş Beşiktaş'ken, Galatasaray Galatasaray'ken üste çıkabiliyorsan o zaman tamam. Ama senin Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın 'Gelin bizi devirin' diye bas bas bağırdıkları bir dönemde sen üstte kalmışsın; olabilir.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kadrosu kötü   / 04-11-2008
 Collina olmaya aday   / 29-10-2008
 Eşi benzeri yok   / 28-10-2008
 Şansı yanındaydı   / 22-10-2008
 Kaleci faktörü   / 21-10-2008
 Sahtekar kim?   / 16-10-2008
 Denizli değişmiş   / 15-10-2008
 Rakibi kendisi   / 14-10-2008
 İnatla yürümez   / 09-10-2008
 Sergen'in yolunda   / 08-10-2008
 
 
Tarihi fark atar
Halteri bitirdi
Sıradan bir takım
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
9.HAFTA
Hacettepe 1 Konya 2
İ.B.B. Spor 0 Trabzon 4
Eskişehir 2 Fenerbahçe 2
Bursa 0 Ankaraspor 1
G.Birliği 1 Antalya 2
Kocaeli 1 Ankaragücü 1
Sivas 3 Denizli 1
Kayseri 1 Beşiktaş 0
Galatasaray 3 Gaziantep 1
10.HAFTA
Beşiktaş Kocaeli Cuma 20:00
Ankaragücü Bursa Cumartesi 15:00
Trabzon Hacettepe Cumartesi 19:00
Antalya Sivas Pazar 14:00
Gaziantep İ.B.B. Spor Pazar 14:00
Ankaraspor Eskişehir Pazar 14:00
Denizli Kayseri Pazar 14:00
Konya G.Birliği Pazar 14:00
Fenerbahçe Galatasaray Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital