ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Günü kurtarmak

Fenerbahçe hem ligdeki hem de şampiyonlar ligindeki mağlubiyetlere Bursa karşısında son verdi. Ama bu muhteşem bir futbolla değil, Bursa'nın kötü oyunu sayesinde oldu. Dün hem Bursaspor hem de takımının her şeyi olan Yusuf olmayınca Fenerbahçe de rahat oynuyor görüntüsündeydi. Aslında Fener'in attığı gollere bakınca doğru düzgün bir atak organizasyonu ile değil de duran toplarla ve de Bursa defansının inanılmaz hataları ile geldiğini görüyoruz.

Rahat nefes alırlar
Fenerbahçe'de bu galibiyet aslında moral anlamında çok işe yarayacak. Çünkü moralsizliği yüzlerinden okunan futbolcular bu hafta antrenmanlarda rahat bir nefes alacak. Fakat Fenerbahçe'de futbolcuların dün akşam ki gerginlikleri, kartlara da yansıyınca takım son 15 dakikaya 10 kişi girdi. Önümüzdeki hafta futbolcuların buna dikkat etmesi gerekiyor. Dün akşam Fenerli futbolcular golü erken bulunca stresi üzerinden yavaş yavaş atıp, rahat bir futbol oynamaya başladı. Fakat sahada Josico diye anons edilen bir futbolcu vardı; biliyorum sahada kimse onu görmedi. Çünkü Josico'yu ben çokoprens almaya gönderdim. 46'da sahaya geri gelince Aragones'in de dikkatini çekmiş olmalı ki onu sahadan aldı. Çok gollü bir maç olması az sayıdaki Fenerbahçe seyircisine bu günlük zevk verdi.

Deivid futbolu özlemiş
Ama önümüzdeki haftadan sonra Arsenal ve G.Saray maçları Fenerbahçe'de hem yönetimin hem antrenörün hem de futbolcuların geleceğini belirleyecek. Dün akşamki maçın en güzel görüntüsü, sahalara 6 ay sonra dönen Deivid'in golü atıp, golden sonra gözyaşlarına boğulmasıydı. Aslında bu Fenerbahçeli futbolcuların nasıl bir stres altında olduklarının, Deivid'in de futbolu ne kadar özlemiş olduğunun göstergesiydi. Deivid, umarım Fener'i ateşlemeye yeter. Yoksa Fener'in işi hâlâ zor görünüyor. Biraz da bu hakemlerin durumunu gözden geçirmek lazım. Sahada itidalini kaybedip, komik şeyler yapılmasına umarım sorumlular seyirci kalmaz. Dün geceki kazanç önümüzdeki maçlara taşınabilirse Fener toparlanabilir ama hiç bir zaman geçen seneki Fener olmayacağı kesindir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Seri sonu!   / 22-10-2008
 Aynı tas, aynı...   / 19-10-2008
 Vah üç büyüklere   / 06-10-2008
 Benim adım Hıdır   / 01-10-2008
 Fener'in iki yüzü   / 27-09-2008
 Düğümü çözdü   / 21-09-2008
 Ah Carlos   / 18-09-2008
 Vah Fener vah   / 14-09-2008
 Geçmiş olsun   / 05-05-2008
 Çin işkencesi   / 28-04-2008
 
 
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
8.HAFTA
Beşiktaş 1 Sivas 1
Denizli 2 G.Birliği 2
Ankaraspor 4 Kocaeli 0
Fenerbahçe 5 Bursa 2
Antalya 0 Hacettepe 0
Ankaragücü 0 Kayseri 0
Konya 0 İ.B.B. Spor 0
Trabzon 0 Gaziantep 0
Eskişehir 0 Galatasaray 0
9.HAFTA
Galatasaray Gaziantep
Kayseri Beşiktaş
Kocaeli Ankaragücü
Hacettepe Konya
Bursa Ankaraspor
İ.B.B. Spor Trabzon
G.Birliği Antalya
Eskişehir Fenerbahçe
Sivas Denizli
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital