Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Vah üç büyüklere

Evet beyler, ligde altıncı hafta. Şampiyonlar Ligi'nde 3-4 maç. UEFA'da 1-2 maç. Ve üç büyüklerin geldiği durum. Kusura bakmayın, ben futboldan anlamam ama hafızam da kuvvetlidir. Ligler başlamadan önce herkes yaptıkları transferleri, yeni hocaları, yeni başkanları öve öve bitiremiyordu. Aslında genellemiyeyim tek tek söyliyelim; "Öyle bir hoca getiriyoruz ki Avrupa şampiyonu." "Öyle bir golcü alıyoruz ki Fenerliler bile izlemeye gelecek." "Hocamız genç ama biz takım gibi takımız." Bunlar ve daha fazlası söylenmedi mi? Hatta Aziz Yıldırım bunun için basın toplantısı bile yapmadı mı? İki güzide klübümüzün başkanı ortada fol ve yumurta yokken Şukrü Saracoğlu Stadı'nda UEFA Kupası almaya kalamadı mı? Eeee ne oldu? 6 hafta geçti ne oldu? Ya kardeşim ben futboldan anlamıyorum dedim de anlayanlar ne yaptı?

Kaos isteyenler yaşadı
Başkanlarımızdan başlıyalım... Bir tanesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kupa yerine başka bir şey alacağını anlayınca tüm yönetim kuruluyla birlikte hocasını para vermeden göndermenin yollarını aramıyor mu? (Ki çalışmayan hocaya para vermekte uzmandırlar!) Bir diğer başkan, sahada ki oyuncusu için daha çok şey beklediğini söylüyor ve başkan-hoca birlikte takım yapıyor ama nafile. Bursa'ya yeniliyor. Futbolu en iyi bilen başkan ise kişisel kaprisleri yüzünden en iyi futbolcularını kaybediyor, yerlerinede uyduruk adamlar alıyor. Şimdi bakıyoruz kendi ülkesini Avrupa şampiyonu yapmış bir hoca bavullarını topluyor. İspanya'da gol kralı olmuş bir futbolcuya ol makinesi diye aldılar, traş makinesi çıktı" diyorlar. "Bu hoca gitsin, o futbolcu gelsin,o orda oynamasın." Bakıyoruz da dışarıdan gazel okuyanlar kendi işleri hocalık olmasına rağmen yorumculuk yapıyor. Ama l sana bir takım" dendiğinde, 4 haftada gönderiliyorlar. Dün Saracoğlu'nda ne oldu? Kralın çıplak olduğu görüldü. Yani bu işi biliyorum" diyenlerin pek de bilmediği ortaya çıktı. Taraftar kızdı, bağırdı. Futbolcuların bacakları titredi. Hoca şaşırdı. Kaos isteyenler için muhteşem bir hafta oldu.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Benim adım Hıdır   / 01-10-2008
 Fener'in iki yüzü   / 27-09-2008
 Düğümü çözdü   / 21-09-2008
 Ah Carlos   / 18-09-2008
 Vah Fener vah   / 14-09-2008
 Geçmiş olsun   / 05-05-2008
 Çin işkencesi   / 28-04-2008
 Haftaya biter   / 20-04-2008
 Mahalle baskısı   / 14-04-2008
 Geri geleceğiz   / 09-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Büyük vurgun
Aghahowa' nın hat-trick yaptığı...
İflas etti
Skibbe' nin hatalarına oyuncuların...
Zoraki devam
Başkan Demirören, Engin' in de...
Gurur duydum
"Güvenimizi boşa çıkarma-dığınız...