ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Renksiz galibiyet!

Hiç kimse Beşiktaş'tan UEFA bozgununun ardından şahaser bir futbol beklemiyordu. Ancak böylesine berbat bir gecenin yaşanacağını da kimse ummuyordu. Haftalar ilerledikçe siyaü-beyazlı takımın acı gerçekleri bir bir ortaya çıkmaya başladı. Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'a rağmen bu takımın topu oyuna sokmakta zorlanan bir geri dörtlüsü var. Ancak bütün sıkıntılar orta sahadan kaynaklanıyor. Orası bir makine dairesi. Ne var ki Beşiktaş'ın enerji merkezinden en ufak bir üretim çıkmıyor. Dün gece Cisse'yi özel olarak izledim. Ona hayranlık duyanlara bir çift lafım var. Lütfen bu oyuncuyu bir maçta şöyle on dakika kadar aralıksız izlesinler. Cisse orta yuvarlağın içinden dışarı çıkmıyor.

Uğur hareket getirdi
Ne hücuma katkısı var ne savunmaya. Maç boyunca iki kez rakip ceza alanına yaklaştı. Kaçırdığı bir gol var ki amatör takımın sıradan bir golcüsü bile kafayla o topu ağlara yollardı. Cisse kaçırdığına üzülen bir oyuncu değil. Eğer lütfen hücuma kalkmışsa geriye en son o dönüyor. Cisse'yi bu kadar uzun yazmamın nedeni Beşiktaş'taki enerji yokluğunun başlıca sorumlusu olması. Ertuğrul Sağlam bence en önemli değişikliği yaparak maçı en azından kurtarmasını bildi. Ne yaptı? Toptan hızlı koşan ama ne yaptığını kendisi de bilmeyen Aydın Karabulut'u çıkartıp Uğur İnceman'ı orta sahanın göbeğine sürdü. Bu değişiklikle birlikte birdenbire Nobre ve Batuhan'ın sahadaki varlıkları belli olmaya başladı.

Holosko istikrarsız
Çünkü nihayet orta sahada koşan ve herkesi koşmaya zorlayan Uğur diye bir oyuncu vardı. Onun girdiği dakikadan itibaren Beşiktaş son yarım saat en azından vasatın üzerine çıkmayı başardı. Serdar Kurtuluş'un sağdan ilk gerçekçi bindirmesi önce Holosko'yla direkten döndü ardından gidip gelen top Nobre'nin kafasıyla Beşiktaş'a üç altın puan getirdi. Delgado'yu hiç sormayın. Sezon başının süper starı sahada cenaze gibi dolaşıyor. Holosko bir parlıyor bir sönüyor. Beşiktaş'ın artık belli bir sistemi ve belli bir on biri olması şart. Yoksa UEFA faciasının devamı ligde de çok yakın.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ayıp kere ayıp   / 03-10-2008
 Beşiktaş'ın voltajı düştü   / 30-09-2008
 Olmadı hakem bey   / 28-09-2008
 Orada barışırız...   / 27-09-2008
 Çift forvet ışıldıyor   / 23-09-2008
 Çift forvetli lider   / 22-09-2008
 Eksik ziyafet   / 19-09-2008
 Buyrun ziyafete   / 18-09-2008
 Sistem iflas etti   / 16-09-2008
 Pozisyon fakiri   / 15-09-2008
 
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
6.HAFTA
Konya 2 Trabzon 3
Antalya 1 Gaziantep 4
Ankaraspor 2 Sivas 0
Denizli 2 İ.B.B. Spor 1
Bursa 2 Galatasaray 1
Eskişehir 2 Kocaeli 1
Ankaragücü 0 G.Birliği 2
Fenerbahçe 1 Kayseri 4
Beşiktaş 2 Hacettepe 1
7.HAFTA
Sivas Ankaragücü
İ.B.B. Spor Antalya
Bursa Eskişehir
G.Birliği Beşiktaş
Galatasaray Trabzon
Hacettepe Denizli
Gaziantep Konya
Kocaeli Fenerbahçe
Kayseri Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın ATV Takvim Gazetesi Fotomaç Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital