Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Çekirge yine sıçradı

Hafta ortasındaki yazımda "Konyaspor'un başında Trabzonlu Giray Bulak var. Konyaspor'u ciddiye alın, yoksa üzülürsünüz" diye yazmıştım. Az daha uyarımdaki "üzüntü" Konya'da Trabzonspor'un kaderi olacaktı. Antalyaspor maçında sıçrayan çekirge, dün gece de Konya'da sıçradı. Bakalım çekirge, Galatasaray maçında ne yapacak? Gelelim dün geceki maça. Maçın büyük bölümü iki takım taraftarlarının terörü lanetlemekle geçti. Konyaspor konuğu karşısında daha inançlı idi. Yeşil-beyazlılar eğer mutlak gol pozisyonlarını skorborda yansıtabilselerdi, Trabzonspor hezimete uğrardı. Bordo-mavililer dağınık ve kendine fazla güvenli idi. Belli ki rakibi küçük görmüşlerdi. Savunma dağınık, özellikle Song kötü, zor kazanılar toplar rakibe teslim ve hava hakimiyeti sıfır idi. Bir de buna ek olarak, Selçuk, Colman ve İsaac'ın ortada ancak nerede oynadıkları belli olmayınca, bordo-mavililer zorlandı. Bir de İsmail Güldüren'in korner gibi taç atışları zorladı konuk takımı. İlk yarıda tek kanat atağı ve orta gol getirdi. Hele sol kanatta adam olmayınca, Erdal'ın buradan her atağı tehlike yarattı. Bir yığın adam, tek Veysel'i tutamadı. Yenilen ikinci golde tek Isaac ileride, kale önünde 10 kişi vardı. Bordo-mavililer birbirlerini tutunca, Veysel ikiledi.

Evel terleri döktü
İkinci yarıda geride bir Konyaspor, daha atak bir Trabzonspor izledik. Bunun da semeresini gördü bordo-mavililer ve yenilgiden galibiyete yükseldi. Giray Bulak'ın oyuncu değişikliklerine Ersun Yanal da Tayfun ve Barış ile karşılık verdi. Trabzonspor savunma güvenliğini elden bırakmadan sağ kanattan ataklarla gol de aradı. Konyaspor ise ara paslarla skoru eşitlemeye çalıştı. Veysel'in topu 55' te direkten dönünce, şans Trabzonspor'un idi. Hemen arkasından ikişer dakika ara ile bordo-mavililerin İsaac ile golleri geldi. Son dakikada da Tayfun'un kafasında top direği yalıyarak dışarı çıktı. İsaac'ın maç biterken kaçırdığı gol attıklarından kolaydı. Ve Trabzonspor ecel terleri döktüğü maçtan lider olarak kurtuldu.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Antalya'yı unutun   / 01-10-2008
 Lidere alkış   / 28-09-2008
 Tek 45 dakika   / 20-09-2008
 Kim kazandı?   / 15-09-2008
 Geleceğimiz geliyor   / 11-09-2008
 Bu sene Trabzon   / 06-09-2008
 50 yılda bir şura   / 04-09-2008
 Trabzon taş gibi   / 30-08-2008
 Şura geldi çattı   / 27-08-2008
 Trabzon adım adım   / 25-08-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
İlacım sensin
Rakip, ligin en az gol yiyen ekibi...
Feldkamp niye geldi
Kalli' nin gelişi Skibbe' yi...
Dibe vurdu
İdmanda takımına hitap eden...
Hırçın ve Güzel
Umut' la öne geçip Veysel' in...