Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Lucescu'dan olay sözler!


Türkiye'de büyük iz bırakan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, atv Spor Müdürü Selçuk Manav'a Skibbe, Hakan Şükür, Aragones ve Seric'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

***

Galatasaray'da asıl Hoca Ümit

atv Spor Müdürü Selçuk Manav, yılın röportajını gerçekleştirdi. G.Saray ve Beşiktaş'ı şampiyon yaptıktan sonra Ukrayna'ya giden ve başarılarını Shakhtar Donetsk'de devam ettiren teknik direktör Mircea Lucescu, çok özel bilgilerini Fotomaç'a aktardı.

Fenerbahçe'nin en güçlü olduğu bir dönemde (2001-2002 sezonu) mutevazı bir kadroyla Galatasaray'ı şampiyon yapınca yer yerinden oynamıştı. O sezonun sonunda sarı-kırmızılılardan kovuldu! Ama nazire yaparcasına gitti Beşiktaş'ı 100. yılında "en büyük" yaparak omuzuna bir apolet daha taktırdı. Türkiye'de her konuştuğu manşet oluyordu. Shakhtar Donetsk'i
çalıştırmak için Ukrayna'ya gitti, manşetlerden yine inmedi. Çünkü kim hoca arasa, akla ilk o geldi. Ukrayna'da Dinamo Kiev'in üstünlüğüne son veren, Shakhtar Donetsk'le geçen sezon çifte kupa sevinci yaşayan Rumen teknik adam Mircea Lucescu, atv Spor Müdürü Selçuk Manav'ı Donetsk'de Sastum Nehri kıyısında ağırladı. İşte Lucescu'nun ağzından birbirinden çarpıcı ve ilginç açıklamalar:

" SHAKHTAR'DAN AYRILIYORUM
"Sezon sonunda sözleşmem bitiyor ve Shakhtar'da devam etmeyeceğim. Artık Ukrayna'daki misyonumu tamamladım. Gelecek sezon hangi takımı çalıştıracağımı şu an için bilmiyorum. Ama Türkiye'de çok güzel günler geçirdim. Gelecek günlerin neler getireceği bilinmez. 4 sezonda 3 Ukrayna Ligi şampiyonluğu kazandık, Dinamo Kiev'in hegemonyasına son verdik. Ama artık Ukrayna'daki misyonum sona erdi.

MAÇIN FAVORiSi STEAUA BÜKREŞ
"Steaua ileride çok seri oyunculara sahip. Galatasaray da galip gelmek için hücum oynayacağından, geride büyük risk alacak. Bu yüzden maçın favorisi Steaua'dır. İstanbul'da çok avantajlı bir skor aldılar. Ayrıca Ghencea Stadı tam bir cehennem! Steaua'nın çok coşkulu bir taraftarı var. Statta tribünlerle zemin iç içe, müthiş bir baskı oluşuyor. Bence Galatasaray çok dikkatli oynamalı. Çünkü Nicolita olsun, Moreno olsun, gerideki boşlukları affetmeyecek oyuncular. Maçın favorisi Steaua'dır."

BAŞKANDAN REKOR PRiM
"Ayrıca başkan Becali de Şampiyonlar Ligi katılma priminin tamamını oyunculara prim olarak dağıtacağını açıkladı. Bu, Romanya şartları için müthiş bir rakam. Bu da Steaua'lı oyuncular için ekstra motivasyon olacak."

SELÇUK MANAV

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Galatasaray'da asıl Hoca Ümit
Skibbe'yi tanımıyorum
Aragones'i rahat bıraksınlar
Hakan'dan ancak federasyona yönetici olur
G.Saray'da 2 milyon 400 bin dolardan vazgeçtim
Seric'i ilk önce bana önerdiler
Del Bosque gibi yapmadım
F.Bahçe'ye özellikle teşekkür ediyorum

Eduardo şov
Bebbe tamam
Antep usulü
Timsah devam edecek
Sivas'a bir ret daha çıktı
Antalya hak etmişti
Konya'da rota Kartal
Mehmet'e ceza kapıda
Ankara'nın şansı yoktu
Süperlig panorama
 
Marco' nun dediği olur
Menajer Bayram Tutumlu konuya...
Kezman bu, rahat durmaz!
FENER' den PSG' ye transfer olan...
İlk maç kazaydı
"Sami Yen' de biz hazır değildik.
Aranıyor!
Cimbom' da sağ bek alarmı...
Futbolun da sırası gelir
"Antalyaspor karşısında çok iyi...
Üzülmez' i hırs bastı
Beşiktaş' ta yönetim tarafından...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital