Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Lincoln, G.Saray'a ihanet etti

Bu kompleksin karşılıklı olduğunu söyleyebiliriz herhalde. Galatasaraylıların çoğunluğu 'Fenerbahçe şampiyon olmasın da kim olursa olsun' anlayışında!..
Var var. Senelerdir yazıp söylüyorum ben. Galatasaraylılarda aşağılık kompleksi var. Sen UEFA şampiyonu olmuşsun, Real Madrid'i yenip Süper Kupa şampiyonu olmuşsun; Galatasaray, Sivas ile oynuyor, gol atıyor, Fener'e küfür ediyorlar. Böyle bir aşağılık kompleksi olur mu!.. Fener seni kıskansa, sövse tamam. Çünkü Fener senin ulaştığın başarıların yarısına ulaşamadı. Sen Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük takımısın ve hâlâ Fener kompleksi içindesin. Hepsinde var.
Ama Aziz Yıldırım gibi bir kulüp başkanının televizyonların başında 'Ben Galatasaray'dan adam aldım' diye zil takıp oynaması komik geliyor bana!..

KEWELL YANLIŞ TRANSFER
_Galatasaray için neler söyleyeceksiniz?
Song'un yerine Meira alındı. Emre gibi sakatlıklarıyla meşhur Harry Kewell transfer edildi. Aynen öyle. Emre neyse Kewell da o. Galatasaray'ın Song'u göndermesi normal. Song da özellikle son senesinde güvenilir adam olmaktan çıkmıştı. Canı isterse oynuyor, istemezse oynamıyor. En kritik maçlarda ortada yok. Böyle dejenere oldu mu işler, gitmesinde fayda var. Meira gördüğüm, seyrettiğim kadarıyla Fenerbahçe'nin stoperlerinden iyi. Zaten Galatasaray'ın stoper sorunu olacağını sanmıyorum. Servet var, Emre Aşık var, Emre Güngör var. Song'un gidişi Galatasaray'ı hiç etkilemez. Ama Kewell yanlış bir transfer. Galatasaray'ın seyirciyi heyecanlandıracak transferi yok. Galatasaray yönetimi yıllardan beri bunu yapamıyor. Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye ne kadar faydası var, ne yarar sağlar belli değil ama heyecan getirdi. Transferin bir yanı da bu. Heyecan getireceksin. Şimdi ben bir Galatasaraylı olarak, Ali Sami Yen'deki açılış maçına hangi heyecanla gideceğim, kimi seyredeceğim!..

HAİN SEVİLİR Mİ?
_Ne olursa olsun Lincoln'ü çok seviyorlar ama.
Lincoln'ün sevilecek tarafı yok. Galatasaray'a ihanet edenlerin başında geliyor. Hain sevilir mi! Evvela Lincoln istikrarlı futbol oynayarak Galatasaray camiasından özür dilemeli. Ondan sonra sevmeye başlayacaksın. Şu anda Lincoln'ü sevmek, öbür futbolcuları çıldırtır. Bunu farkında değil Galatasaray tribünleri. 'Lincoln' diye bağırdıkları her an geri kalan futbolcular 'Bu takımı biz şampiyon yaptık hâlâ 'Lincoln' diye bağırıyorlar, lanet olsun' diyor içinden. Böyle bir şey olabilir mi? Tribün liderlerinin 'Lincoln' diye bağırmasının önlenmesi lazım.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kewell İngilizler'in Emre'si   / 09-07-2008
 Kulisler başladı!   / 08-07-2008
 Fener yanlış yaptı   / 02-07-2008
 Terim açıklasın   / 01-07-2008
 Yıldırım ile olmaz   / 25-06-2008
 HAKSIZLIK YAPTIK   / 24-06-2008
 Kötü örnek oluyor   / 18-06-2008
 Şans yanımızda   / 17-06-2008
 Sezgin'e mahkum   / 11-06-2008
 Bu işi bırak Fatih Hoca   / 10-06-2008


 
Unutulur gider
Yıldırım'a benziyor
Lincoln, G.Saray'a ihanet etti
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Pürüz çıkardı
Liverpool' un Fenerbahçe' ye...
Kontrolden geçtiler
G.Saray' ın yeni transferi Meira...
Son karar İnönü
' Bu sezon tüm maçları İnönü...
Tony Sylva şişman çıktı!
Trabzon' un uzun uğraşlar...