Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yıldırım'a benziyor
Emre'yi Galatasaray'dan almış olmak onun için çok önemli. Hayatının transferini yaptığını zannediyor Emre ile Yıldırım'ın tavırları arasında benzerlikler var. Belki de ondan "Oğlum" diye hitap ediyordur


Edu'yu mu kast ediyorsunuz!
Edu'yu da Lugano'yu da... İkisini beraber kast ediyorum. Güvenilir, kapı gibi adamlar değiller. Her an oyundan atılabilecek adamlar. Lugano özellikle. Edu her an pozisyon hatası ve bireysel hata yapabilecek bir adam. Edu ile Lugano'ya emanet edilmiş bir savunma benim için güvenilir bir savunma değil. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takımın stoperlerinin çok sağlam olması gerekir.

_Fenerbahçe'nin transferlere 50 milyon euro harcaması eleştirilirken, başkan Aziz Yıldırım, "Paramız var harcıyoruz" tarzında bir yanıt verdi. Fenerbahçe için 50 milyon euro çok mudur?
Aziz Yıldırım harcadığı her paranın karşılığını buluyor. Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören'i kimse karşılaştırmasın. Aldığı her adamı paraya çevirmeyi biliyor. Fenerium mağazaları, Fenerbahçe'nin stadı, Fenerbahçe gelirleri harcanan miktarla mukayese edilmeyecek kadar yukarıda. 50 milyon euro harcaması önemli değil, önemli olan o parayı doğru yere harcaması. Mesela ben Tümer'i almazdım. Avrupa Şampiyonası'nda oynayamayan Emre'yi paldır küldür almazdım. Dünyada Emre'yi alacak takım yok. Kim alır ki böyle bir durumda. Bonservisiyle alacağına, anlaşırsın Newcastle ile kiralarsın 1 sene. Performansına bakar, anlaşmayı yaparsın.

_Burak ve flaş transfer Guiza'nın imza törenlerine katılmayan Yıldırım, Emre'ye bizzat imza attırırken, sürekli "Oğlum" diye hitap etti. Bu bir nevi Galatasaray'a nispet miydi?
Aziz Yıldırım'da bir türlü yenemediği Galatasaray kompleksi var. Yenemediği çok önemli kompleksleri var. Medyaya karşı kompleksi var. Yenemiyor. Bu nedenle medya ile arası bozuk. Bir de Galatasaray kompleksi var. Aziz Yıldırım, 'Galatasaray şampiyon olmasın, Fener de olmasın' razı tiplerden. Emre'yi Galatasaray'dan almış olmak onun için çok önemli. O hayatının transferini yaptığını falan düşünüyor. 'UEFA şampiyonu olan Galatasaray'ın en önemli adamlarından birini Fenerbahçe'ye aldım' mutluluğunu yaşıyor ve o mutluluğu gösteriyor televizyonda. Başka hiçbir sebebi yok. Emre'nin rakip tribünlere ve medyaya karşı tavırlarında Yıldırım ile arasında benzerlikler var. Belki de ondan "Oğlum" diye hitap ediyor. 'Varisim o olur' diye düşünüyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kewell İngilizler'in Emre'si   / 09-07-2008
 Kulisler başladı!   / 08-07-2008
 Fener yanlış yaptı   / 02-07-2008
 Terim açıklasın   / 01-07-2008
 Yıldırım ile olmaz   / 25-06-2008
 HAKSIZLIK YAPTIK   / 24-06-2008
 Kötü örnek oluyor   / 18-06-2008
 Şans yanımızda   / 17-06-2008
 Sezgin'e mahkum   / 11-06-2008
 Bu işi bırak Fatih Hoca   / 10-06-2008


 
Unutulur gider
Yıldırım'a benziyor
Lincoln, G.Saray'a ihanet etti
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Pürüz çıkardı
Liverpool' un Fenerbahçe' ye...
Kontrolden geçtiler
G.Saray' ın yeni transferi Meira...
Son karar İnönü
' Bu sezon tüm maçları İnönü...
Tony Sylva şişman çıktı!
Trabzon' un uzun uğraşlar...