Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Patriot havalandı


Türkiye, Fotomaç'ın 8 Temmuz'daki "Fenerbahçe, dünyada yılın transferine imza atıyor! Nükleer Bomba Eto'o" manşetini konuşuyor. Türkiye'ye bu müthiş transfer gelişmesini ilk duyuran gazete olmanın gururunu yaşıyoruz. Fenerbahçe kulübü, bu haberimizi resmi internet sitesinden yalanlamıştı. Ancak önce Eto'o, Taşkent'te yaptığı "Fenerbahçe'den süper bir teklif aldım. Bu teklife hayır denilmez" açıklaması ile haberimizi doğruladı.

Ardından da Fenerbahçeli yöneticiler, "Evet, Eto'o'ya teklifte bulunduk. Biz bu teklifi günler öncesinden yaptık" dediler. Yani önce Eto'o, ardından da Fenerbahçeli yöneticiler, gazetemizi doğrulamış oldu. Eto'o konusunda dün de çarpıcı gelişmeler yaşandı. Barcelona'nın yeni hocası Guardiola, kadrosunda düşünmediği Eto'o'nun gideceği kulübü gelecek hafta açıklayacağını duyurdu. Ünlü golcü için Liverpool da devreye girdi.

Futbolun Patriotu
Samuel Eto'o, rakip savunmaları yerle bir eden gücü ve erişilmez hızı nedeniyle 'patriot füzesi'ne benzetiliyor. İspanyol futbol otoriteleri ve Barcelona'lı taraftarlar, sahada 'tahrip gücü yüksek' olan Kamerunlu Eto'o'ya 'Patriot' lakabı ile sesleniyor.


***

Çok yakında

Liverpool'un da renklerine katmaya çalıştığı kara bomba, F.Bahçe'nin şartlarını daha iyi buldu. Asrın transferinde geri sayım başladı.

6 MİLYON EURO'YA 'EVET'
Fenerbahçeliler! Nefesinizi tutun ve bekleyin. Dünyanın en şöhretli gol ustalarından biri olan Samuel Eto'o çok yakında Kadıköy'de! "Teklif aldım" dediği Fenerbahçe'de oynamayı çok istediğini belirten Kamerunlu yıldızın yıllık 6 milyon euro'ya "Evet" dediği ifade edilirken, Barça'ya da 18 milyon euro ödeneceği, yüzyılın
transferinin çok yakında sonuçlanacağı iddia edildi.

VALENCİA: İLGİLENMİYORUZ
Eto'o'yu Liverpool da istiyor. Ada ekibinin Torres'i Chelsea'ye satıp Eto'o'yu alma planı var. Ancak kara bomba, şartlarını daha iyi bulduğu F.Bahçe'yi tercihe daha yakın. Bu arada Valencia, İspanyol basınındaki iddiaları yalanlayarak 'Eto'o ile ilgilenmiyoruz" açıklaması yaptı. Özbek Kuruvci takımının bu oyuncuya yıllık 40 milyon dolarlık teklifi ise ciddi bulunmadı.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Çok yakında
Biz böyle yazdık

Çıldırtma beni
Son bomba David Albelda
19.07 sevinci
'Fenerbahçe Fred'i istedi'
Güiza ikinci sırada
Meydan okuyor
Takımımı yarı yolda bırakmam
Gurbette son sınav Ceske ile
Tümer Metin de 1 ay yok
Çifte taktikle hazırlandılar
Endişe veren tablo
240 YTL'ye özel maç
Fener'e bu defa tamirci!
 
10 gün sabredin
İkinci hazırlık maçını da oynayan Fenerbahçe' de, eksikler gün...
Yeri dolmaz
Geçen dönem ligde attığı 11 golle...
Kral' dan futbola nokta
Galatasaray' da müthiş...
Kendine iyi bak
Pazarlıktan sonuç alamayan...
Yavru Kartallar
Beşiktaş, Almanya' da dünyaya...
Umut verdiler
Trabzon taktik olarak olmasa da...
Song hasta!
Tecrübeli oyuncunun hastalığını...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital