Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kendini sezar sanıyor
Aragones söylesin bakalım; Barcelona'nın sahaya çıkaracağı takım mı pahalı, Fenerbahçe'ninki mi?... Aziz Yıldırım kendisini Sezar, F.Bahçe'yi de oyuncağı zanneden birisi. İstediği kalıyor, istemediği gidiyor!


Aragones'in basına tanıtıldığı toplantıda Aziz Yıldırım, gazetecilere "Ciddi sorular sorun" diyerek tuhaf bir uyarı yapmıştı. Nasıl karşılıyorsunuz?
Aziz Yıldırım'ın tuhaf hareketi yok benim için. Aziz Yıldırım her şeyi yapabilir. Öyle bir adam. Hiçbir hareketi Aziz Yıldırım'ın beni şaşırtmaz. Aziz Yıldırım, kendini "Sezar", Fenerbahçe'yi de oyuncağı sanan birisi. Onun istediği geliyor, istemediği gidiyor. Böyle bir durum var Fenerbahçe'de.

FENERBAHÇE YANAR
İşte "Aragones benim kafamdaki teknik adam" demiş. "Bütün düşündüğüm her şeye uyar" demiş.
Bu şu anlama geliyorsa yandı gülüm keten helva; "Ben takımı yapar, Aragones'in eline veririm, o da takımı sahaya çıkarır" ki Aziz Yıldırım'ın tarzı bu. Yanar Fenerbahçe! Ama Aragones, Aziz Yıldırım'a itiraz ettiği, antrenmanda ve soyunma odasında istemediği zaman Aziz Yıldırım "İşte benim istediğim hoca buydu" der mi onu da bilmiyorum. Bana Fenerbahçe'nin içinden gelen haberler şunlar; Zico'nun gitmesine karşı çıkan Fenerbahçe'nin Brezilyalılar grubu Samandıra'da bir cunta oluşturmuşlar. Ve "Aragones bu cuntayı temizler ondan sonra da gönderilir" diyor Fenerbahçe'den iyi haber alan bazı arkadaşlarım ve ekliyorlar: "Biz bunu yazamıyoruz. Sen bil Hıncal abi." Onu da göreceğiz. Dediğim gibi Aziz Yıldırım'ın hiçbir hareketi beni şaşırtmıyor. Ne yazık ki Aziz Yıldırım, Türk medyasına böyle aşağılayıcı davranıyor. Sabah yazarı Gürcan Bilgiç'e yıllar öncesinde ilk F.Bahçe başkanı olduğu zaman otel lobisinde bağırıp çağırmalarından başlayarak! Medyaya karşı tavrı bu. Türkiye Spor Yazarları Derneğimiz, Beşiktaş'ın Milliyet'e olan tavrını anında telin ederek Beşiktaş'a aslan kesiliyor ama Fenerbahçe'ye gelince "çıt" çıkaramıyor.

_Aragones, İspanya basınına "Fenerbahçe, Barça, Real Madrid ayarında bir takım" açıklamasını yapmış. Siz katılıyor musunuz?
Sen İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü olsan yurt dışında bir takıma gitsen "Ben küçük bir takıma gittim" der misin? Türkiye'deki takımların futbol olarak ayarı ölçülemez. Ama madde olarak ayarına baktığın zaman Fenerbahçelilerin kendileri demiyorlar mı "Adamların bir futbolcusu bizim bir takımımıza bedel" diye. Aragones söylesin bakalım Barcelona'nın sahaya çıkaracağı takım kaç milyar lira? Real Madrid'in sahaya çıkaracağı takım kaç milyar lira? Aragones'in çıkaracağı Fenerbahçe kaç milyar lira? Söylesin bakalım nasıl aynı ayarda oluyor, ben bir bileyim! Futbol açısından ölçemezsin.

İŞTE GÜCÜN AYARI BU
Maddi açıdan ölçtüğün zaman Real Madrid kaça kuruluyor, Fenerbahçe kaça kuruluyor, bir ölçelim, hangi ayarda olduğunu yani senin parmağında 4 milyar liralık pırlanta var. Benim parmağımda da Ortaköy'de 2.5 liraya satılan yüzük var. Bu ikisi aynı ayarda olabilir mi? Haaa benimkinde muhteşem bir işçilik vardır onu anlayan anlar. Ama o ölçülen bir şey değil. Ölçülen şey fiyatı. Real Madrid'in değeri ne? Barcelona'nın değeri ne? Peruggia'nın değeri ne? Fenerbahçe'nin değeri ne? Yani bunlardan birini yendiğimiz zaman kendimiz manşetler atmıyor muyuz: "Bir sol bekinin fiyatına bizim takımımız, buna rağmen onları yendik." İşte ayar bu.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kulisler başladı!   / 08-07-2008
 Fener yanlış yaptı   / 02-07-2008
 Terim açıklasın   / 01-07-2008
 Yıldırım ile olmaz   / 25-06-2008
 HAKSIZLIK YAPTIK   / 24-06-2008
 Kötü örnek oluyor   / 18-06-2008
 Şans yanımızda   / 17-06-2008
 Sezgin'e mahkum   / 11-06-2008
 Bu işi bırak Fatih Hoca   / 10-06-2008
 İstifa etmeli   / 04-06-2008


 
Kewell İngilizler'in Emre'si
Kendini sezar sanıyor
Deivid'in yeri dolar
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Süper teklif
Ukraynalı golcünün transferi için...
Hedefimiz şampiyonluk
Alman çalıştırıcı "Galatasaray...
Onu bize verin
AS gazetesi, İspanyol kulübünün...
Zafer yolda
Trabzon, Hansa Rostock kulübünü...