Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Fatih Terim yanlış yaptı

"Sabah'tan ayrılıyorum" diye açıklasam kimse beni geri döndüremez. Hıncal Uluç'un güvenirliği odur!

Liderlik dersi veren Terim geri dönmemeliydi. Lider güvenilir olur. Şimdi dönüşünü nasıl açıklayacak?
İstifa edeceğini açıklayan Fatih Terim 2012 yılına kadar Milli Takım'ın başında kalıyor. Bazı çevreler maaşını da artırdı söylentilerini ortaya attı. Siz ne düşünüyor sunuz? Fatih Terim yanlış yaptı. Ben bu konudaki görüşümü zaten köşemde de yaptım. Fatih Terim yanlış yaptı. Ben şimdi çıkıp diyelim ki Kanak Türk Televizyonu'nda "Sabah'tan ayrılıyorum, veda ediyorum" dersem, bir daha kimse beni Sabah'a döndüremez. Hıncal Uluç'un güvenilirliği odur.
Ama televizyonda öyle konuşacağım, buraya gelip bütün arkadaşlarımla, sekreterimle, korumamla bu kattaki dostlarımla vedalaşacağım "Allah'a ısmarladık arkadaşlar" diyeceğim, hatta oturup veda mektubu yazacağım, ondan sonra geri döneceğim! Sonra diyecekler ki "Ahmet Çalık kimbilir önüne neler yığdı?" ki böyle bir şey almamış olsam bile insan doğal olarak böyle düşünür. "Kim bilir neler ödediler, neler vadettiler, el altından, el üstünden" bilmem ne!

O KENDİNİ YARALADI
Fatih Terim, liderlik dersleri veren adamdır Türkiye'de iş adamlarına. Giriş 5 bin dolardır Fatih'in liderlik konferansına. Liderin birinci vazifesi güvenilir olmaktır." Ben, peşinden gideceğim adama güvenmem lazım. Lider o değil mi; peşinden gidilen adam. Güvenmediğin adamın peşinden gider misin? Kim gider? Onun için Fatih Terim öyle Almanya maçından sonra coşku ve zafer havasından yararlanmak ister gibi Ben çekiliyorum" demeci vereceğine dönüp gelecekti. Oturup konuşacaktı, Levent Kızıl ile Hasan Doğan şunla, bunla, eilesiyle. Kendisine teklif yapan kulüp varsa Avrupa'dan içerden, dışardan onlarla. Ondan sonra acelesi ne? Yangından mal mı kaçırıyorsun? Böyle bir acil karar lidere yakışır mı? Lider acil karar verir mi? Yarın döneceği kararı cart diye verir mi? Tabanca mı çektiler Terim'e 'Sen futbolcularla vedalaş' diye? Peki Fatih Terim o kararı sahanın kenarında maçı yönetirken mi almış? Hayır, belli ki daha önce verilmiş. Avrupa Şampiyonası'nın arkasından sen veda et diye. O zaman dönme! Şimdi bunu kimseye anlatamaz Fatih Terim. Niçin döndüğünü kimseye anlatamaz. Yarın ilk başarısız Fatih Terim maçından sonra bunlar birer birer yazılmaya başlanır. Yani Fatih Terim veda edip geri dönerek kendi kendini yaraladı. Hiçbir düşmanının onda açamayacağı kadar derin bir yarayı o kendi elleriyle açtı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fener yanlış yaptı   / 02-07-2008
 Terim açıklasın   / 01-07-2008
 Yıldırım ile olmaz   / 25-06-2008
 HAKSIZLIK YAPTIK   / 24-06-2008
 Kötü örnek oluyor   / 18-06-2008
 Şans yanımızda   / 17-06-2008
 Sezgin'e mahkum   / 11-06-2008
 Bu işi bırak Fatih Hoca   / 10-06-2008
 İstifa etmeli   / 04-06-2008
 G.Saray'ı kurtardı   / 03-06-2008


 
Kulisler başladı!
Fatih Terim yanlış yaptı
Beşiktaş'ta her şey olabilir!
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Kusursuz fırtına
Avusturya kampındaki ilk ciddi...
İtandje bitiyor
İSTANBUL' A getirilen...
Çift forvet
İleri ikilide Bobo ve Nobre' yi...
Gerede alarmı
Teknik direktör Yanal' ın gidecek...