Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Beşiktaş'ta deprem!


Beşiktaş'ın Avusturya kampında yumruklar konuştu! Takım kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman, terlik yüzünden yumruk yumruğa kavga etti.

Menajer Sinan Engin, iki futbolcuyu kamptan kovdu! Yönetim iki İbrahim'i ağır para cezasına çarptırdı, süresiz kadro dışı bıraktı ve satılık listesine koydu!


***

Büyük skandal

İki kaptan 'terlik' konusu yüzünden birbirine girdi ve kamptan kovuldu İstanbul'a dönen İbrahim'ler süresiz kadro dışı bırakıldı ve satışa çıkarıldı.

Şok şok şok... Beşiktaş'ın Avusturya kampının ilk gününde yumruklar konuştu. İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman, dün iki kez tekme tokat birbirine girdi. Takım kaptanları, yaşanan bu skandalın ardından süresiz kadro dışı bırakılarak Türkiye'ye gönderildiler. Menajer Sinan Engin, ikilinin ilerleyen günlerde tarihi bir para cezasına çarptırılacaklarını
belirterek, "Sadece bununla da kalmayacak. Aynı zamanda teklif gelmesi durumunda satılabilirler de. Bizim için her şeyden önemlisi, iyi ve örnek insan olmaktır. Futbolculuk sonra gelir" ifadesini kullandı.

SEN KARIŞAMAZSIN

Olay şöyle gelişti: Saat 16.00'da Toraman terlikleriyle salona iner. Bunu gören Üzülmez, "Niye terlikle indin, kuralları biliyorsun. Biz uygulamazsak, takımda kimseye uygulatamayız" der. Toraman'ın, "Ben giydim diye herkes terlik giyecek değil ya" deyince, Üzülmez "Evet giyer, ayrıca konu terlik değil kural meselesi" yanıtını verir. Bunun üzerine Toraman "Ayağım ağırıyor, bunun için giydim. Hem sen bana niye karışıyorsun" deyince Üzülmez de, "Ben söylerim, sakatsan git hocadan izin al, öyle gel" deyince ortam gerilir.

SİNAN ENGİN YERDE
İkili önce ağız dalaşına girer, ardından yumruklaşır. Araya girenler olayı yatıştırırken, iki kaptan hiçbir şey olmamış gibi akşam idmanına çıkarlar. Antrenman bitimi menajer Sinan Engin, Üzülmez ve Toraman'ı barıştırmak için bir araya getirir. İki tecrübeli oyuncu barışmak yerine yine tartışmayı tercih edince bu kez yumruklar, tekmeler havada uçuştu. Kavga sırasında menajer Sinan Engin bile yere düşer. 15 dakika süren kapışmanın ardından ikili yönetim kararıyla kamptan kovuldu!..



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Büyük skandal
Asla pişman değilim!
Toplara girmiyor
Çok üzgünüm
Ne dediler

Başkan el koydu
Kuş'tan al haberi
Yürüyelim arkadaşlar
İlk idmanına çıktı
Beşiktaş günlüğü
 
Gerçek sebep!
Beşiktaş' ta kaptanlar arasında yaşanan kavga hepimizi şoke etti.
5 Yıldızlı liste
Başkan Yıldırım ve yöneticilere...
Aragones, Dani Güiza' yı...
SARI-lacivertlilerin ön...
Avustralya' nın Rıdvan' ı
Öldürücü çalımlar, müthiş...
Yılın golü Balta' dan
G.Saray' da, Cola Turka...
Yanal fırtınası
Tempo yükselten Trabzon' da Ersun...
Yarış başlıyor
Trabzonspor' da tempo her geçen...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital