Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sorun çözüldü

"Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle büyük problemler yaşadık. Maçı çevirebilecek bir yedeğimizin olmaması belimizi büktü. Yeni transferlerle bu sorun giderildi".


Kaptan İbrahim Üzülmez, yeni sezonun Beşiktaş'ını FOTOMAÇ'a değerlendirdi... Arkadaşımız Fatih Doğan ile yaptığı söyleşiye geçen sezon başarılı olduklarını vurgulayarak başlayan tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şampiyonluk yolunda G.Saray ve F.Bahçe'nin kadrolarına bakınca başarılı olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Çünkü onlar hiç
kadro sıkıntısı yaşamadılar."

SAKATLIKLAR YIPRATTI
"Sakatlıklar ve ucuz ya da haklı kartlar bize büyük darbe vurdu. Öyle ki bazı maçlarda kulübede sadece genç arkadaşlar vardı. Büyük hedeflere koşarken maçı çevirebilecek yedeklere de ihtiyaç duyuluyor. Bizim hiçbir zaman böyle şansımız olmadı. Geniş ve sağlam kadro olunca hem rekabet artar hem de oyunun sıkıştığı anlarda kan değişikliğine gidilebilir. Neyse ki yeni transferlerle bu sorun giderildi."

HAKEMLER ÜZÜLÜYOR

"Artık şampiyon olmaktan başka şansımız yok. Takımda kimsenin kredisi kalmadı. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki kulübedeki sorunun çözülmesi bizi zirvenin en güçlü adayı yaptı. Yeter ki geçen sezonki gibi hakem hataları yaşamayalım. Yeri gelmişken; ben hakemlerin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Başka ortamlarda karşılaştığımızda hataları nedeniyle üzgün olduklarını hissedebiliyorum."

KEŞKE OYNAMASAM!
"Seric'e haksızlık yapılıyor. İtalya'da top koşturmuş biri oyuncu boş değildir. Kaptan olarak onun gelişine en çok ben sevindim. Sempatik ve uyumlu bir insan. Yıllardır bu takımın değişmez isimlerinden biriyim ama inanın beni kulübede oturtacak kadar iyi oynamasını yürekten isterim. Zapotocny, Sivok, Ekrem, Tuna... Hepsi iyi futbolcular. Kamp sonrası iyi bir takım olacağımızdan kuşkum yok."

FATİH DOĞAN

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Sorun çözüldü
Takım olan kazandı

Adios Matias
Mert Nobre ayrılıyor
Bu çek nasıl ödenecek?
Gökhan tamamdır
Transfer bitmedi
Bobo kafaları karıştırdı
Basinas'ı getirelim!
Uğur kampa yetişecek
Kaynaşma şart
Kartal kampta
Dört hazırlık maçı
Gordon takım arıyor
Hakan yenilere kefil
Serdar umutlu
Benim için iyi fırsat
 
Yeniden yapılanma!
Yeni sezon öncesi Beşiktaş' ın bilinmezleri çok fazla. En başta stat...
Tatlı hamle!
Real Betis' in istediği oyuncu...
Deniz' in içi rahat
Tatilini en ' verimli' kullanan...
Tek büyük Galatasaray
"Seyircisiz, hocasız da şampiyon...
Yeni rota Akinfeev
Pürüz çıkan İtandje' nin...
Önce cefa sonra sefa
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren...
100' leri güldürecek
Trabzonspor' un flaş transferi...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital