Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Bir bomba F.Bahçe'den: Carew

Güiza'da sorun çıkma ihtimaline karşı tedbirli davranan Fenerbahçe B planını devreye soktu ve Aston Villa'lı golcünün dosyasını raftan indirdi.


İspanyol golcü Güiza'nın, "F.Bahçe ile henüz hiçbir şey net değil" demesi ve ardından Mallorca Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Matias Rebassa'nın, yıldız futbolcunun satılık olmadığını açıklaması, F.Bahçe'yi harekete geçirdi. Paranın nasıl ödeneceği konusunda da henüz anlaşma sağlanamayan Güiza için görüşmeler sürerken, yönetim tedbir olarak B planını devreye soktu. Buna göre, Güiza transferinin gerçekleşmeme olasılığını göz önüne alan F.Bahçe, Aston Villa'nın Norveçli dev golcüsü John Carew dosyasını yeniden açtı. Carew bir süre önce "F.Bahçe'ye gelmeyi çok isterim" demişti.

***

Guiza gerçekleri

İspanyol gazeteciler "O artık Fenerbahçeli" dedi, Mallorca ise şaşırttı: Kimse bizden bu futbolcuyu istemedi. Ve Güiza: Hiçbir şey net değil, düşünüyorum. Sarı-lacivertliler artık Carew'i daha ciddi düşünüyor.

İspanyollara göre La Liga'nın gol kralı, İspanya Milli Takımı'nın santrforu Daniel Güiza, Fenerbahçe ile her konuda anlaştı ve 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ülkenin önde gelen iki gazetesi Marca ve AS, bu haberi ısrarla yazarken, muhabirleri de olayın doğru olduğunu savunuyor. İşte İspanyol muhabirlerin bu konudaki
görüşleri:

İNKÂR ETMESİNLER
Jordi Costa (AS): "Olayı iyi biliyorum. Fenerbahçe hem Güiza, hem de menajeriyle anlaştı. Sözleşme 4 yıllık olacak. Güiza her yıl için 2 milyon 700 bin euro alacak." Juan Francisco Castro (Marca): "Ben haberi duyduğumda 3 sağlam kaynağıma doğrulattım. Daniel Güiza'yı Aragones istedi, Fenerbahçe de aldı. Bunu kimse inkâr etmesin."

MALLORCA Dış İlişkiler Sorumlusu Matias Rebassa'nın açıklaması ise şaşırtıcı: "Fenerbahçe'den hiç kimse bizimle görüşmedi. Ancak sözleşmesinde özel bir madde var. Federasyona 15 milyon euro artı KDV yatıran Güiza'yı alır. Biz Güiza'yı satmayı düşünmüyoruz. Ama Fener futbolcumuzla anlaşmışsa onu bilemeyiz."

KARAR VERMEDİ
VE GÜİZA: "Şu anda Avrupa Şampiyonluğu'nun keyfini çıkarıyorum. Fenerbahçe ile henüz hiçbir şey net değil. Önümüzdeki günlerde oturup bir karar vereceğim." Kulislerde son konuşulanlar ise şöyle: "Fenerbahçe, Güiza'nın olmama ihtimaline karşı Aston Villa'nın Norveçli santrforu John Carew için daha ciddi düşünüyor. Girişimler hızlandı."



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Guiza gerçekleri
Teklifler aklını çeliyor

Artık çok geç
Rakip bugün belli oluyor
Gerçek golcüyüm
Çok iyi seçim
O da başaramadı
Ne olur gitme 'Dede'
Kanarya hız kesmiyor
F.Bahçe farklı bir kültür
Uğur Boral'a Ada'dan talip
Aurelio için yarış
Eren elden kaçıyor
Arthur Zico Gürcistan'a
Kulbilge'nin yerine Sinan
F.Bahçeli 12 boksör yarı...
Yasin güç çalışması yapıyor
100. Yıl Kupası'nda 8...
Avrupa'yı isterim
 
Kim bu adam?
Yaşlı bir sandal mıdır, ilk kez gezintiye çıkacağı yabancı sularda...
Şaşırtacak
İdmanlarda attığı gollerle eski...
' Vefa' semt adı
"Bize yapılan yarın ona da...
Necati tamam
Ertuğrul Sağlam' ın ' Kampa...
Büyük konuştular
İki Çek yıldız Beşiktaş' ın...
Yarınlar garanti
"Kulübün bazı gelirlerine temlik...
Partide tanıştılar
Trabzonsporlu futbolcular dün...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital