Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Eksiğimiz çok

EURO 2008 hazırlıkları kapsamında turkuaz formalarla çıktık Belarus karşısına Formalardan başladık öyle devam edelim, hiç fena durmamış bizim çocukların üzerinde. Değişik bir hava vermiş takıma. Hayırlısı olsun. Gelelim maça. Hava soğuk, saha ağır, yer demir, gök bakır, yan yattı, çamura battı derken bizim çocuklar oyuna ısınana kadar Belarus'un iyilerinden Kutuzov'un vuruşunda top çatalımıza takıldı Hakan Balta ve kaleci Tolga'nın bakışları arasında. Hem şaşırdık, hem alkışladık. Ardından Tuncay'ın "Şanlı" vuruşu geldi, hoş geldi, sefa geldi. Sonucunda bu bir özel maç, yenileni de, atılanı da fazla allayıp pullamak olmaz. Ben, kim işini ciddi yapıyor en çok ona baktım. Özellikle ilk yarıda rakip zayıfmış, hafta sonu oynanacak lig maçları varmış havasında değildi bizimkiler. Rakibin ateşini görünce mümkün olduğunca asılmaya çalıştılar maça. Bununla beraber kaptan Nihat'ı biraz havalanmış, Mehmet Aurelio'yu da bizim hakemlerin pasifliğine fazla alışmış gördüm. Hakeme gereksiz yere itiraz etti ve sarı kart gördü. Oysa adaşı Topal orta alanda çok koştu, açık kapattı çıkana kadar fena değildi hani.

Tarla gibi bir zemin
Yenilerden Ceyhun'u gözaltına aldım Heyecanlıydı ama çok da sırıtmadı. İkinci yarıda hırslı ve istekliydik ama kesinlikle organize değildik. Derken iki usta işi gol geldi arka arkaya, biri onlardan, biri bizim Tümer'den. Fransa patentli Mevlüt iyi sinyaller verdi. Mücadeleci ve fiziğini mükemmel kullanıyor. Gökhan Ünal'dan çok daha faydalı olacağı kesin. Uzun sözün kısası, Belarus kendi çapında iyi bir takım. Tarla gibi zemini de arkalarına alınca kağıt üzerindeki kolay lokma, sahada büyüdü, zor lokma haline geldi Bizden daha organizeydi atakları. Onlar iyi oynadıkları zaman gol attılar, biz istediğimiz zaman attık! Bu tür maçlarda hep söylediğim gibi sonucu çok önemsemiyorum, bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu, eksiklerimizi görmüş olduk. Hemen belirteyim özellikle savunmada eksiğimiz çok.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Düzen bozulunca   / 23-03-2008
 Lider Beşiktaş'ın avantajı büyük   / 21-03-2008
 Beşiktaşlı duruşu   / 18-03-2008
 Baki ve Rüştü   / 17-03-2008
 Temiz lig isteyen uyanık davransın!   / 14-03-2008
 Hakkaniyetli yarış!   / 11-03-2008
 Hakem hikayeleri!   / 09-03-2008
 Tesadüf!   / 08-03-2008
 En çok kim sevindi?   / 07-03-2008
 O formanın içinde kimler vardı?   / 06-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Lucio' da ışık var
Fener' in gündemin-den düşmeyen...
Hocayı ben seçeceğim
Polat ile bir görüşme yaptıklarını...
Çek 2 Kartal!
Yeni sezon transfer çalışmaları-na...
Sat-ma-ya-ca-ğız
"Gelecek hafta oyuncumuza 3 yıllık...