Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Düzen bozulunca

Sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle Serdar Özkan'dan ön libero yapmak zorunda kalan Beşiktaş, oyunun ilk dakikalarında inanılmaz hatalar yaptı. Serdar Özkan önde basmak yerine seyredince stoperler Gökhan ve Gordon bu işi üstlenmeye çalıştı. Hal böyle olunca defansın arkasına atılan üç top, bir gol iki de net pozisyon getirdi. Sanırım Ertuğrul hoca ön liberoda ikili mücadelelerde son derece etkisiz olan Serdar'ı oynatmakla ne büyük hata yaptığını bu vesile ile anlamış oldu. Üstelik Serdar'ın o bölgede oynaması nedeniyle Holosko'yu sağ kanada çekerek forvet hattındaki uyumu da bozmuş oldu. Bobo'yu oynatmak için girdiği risk büyüktü ve faturası ağır oldu. Oysa Tello'yu ön liberoda kullanıp geçen haftanın iyilerinden Aydın'ı sol kanata koymuş olsa Holosko'dan daha iyi verim alma şansı doğabilirdi. Necati ve İbrahim gibi tehlikeli forvetleri olan Belediye karşısında onbire onbir durumda dahi etkili olamayan Beşiktaş, bir de eksik kalınca çıkmaz sokakta buldu kendini. Hemen belirtelim, Bobo oyunda kaldığı süre içinde de etkili değildi, dolayısıyla hakemden önce Ertuğrul hoca onu dışarı almış olsa belki de yenilgi olmayacaktı.

Korkulan başa geldi
Eksik kalmanın verdiği dezavantajla oyun düzeni bozulan Beşiktaş'ta Tello'nun kötü futbolu toparlanmayı zorlaştıran etkenlerin başında geliyordu. Savunmada garip hatalar yapan Gordon ise rakibe yeni gol şansları yaratmaktan öteye gidemedi. Nobre'nin tek başına Belediye savunmasıyla savaşması tüm arkadaşlarına örnek olacak cinstendi ancak onun çabaları da maçı kurtarmaya yetmedi. Holosko orta alan ve savunmaya yardım etmek için çok fazla efor sarfedince gol ikinci yarıda gol bölgelerinde görünmedi. Beraberlik kurtulacak derken tüm savunmanın seyrettiği topu Necati affetmedi ve Kartal'ın korktuğu başına geldi. Sonuç olarak Beşiktaş yenilgiyle yaşadığı puan kaybıyla şampiyonluk yarışında önemli bir avantajı kaybetti. Artık kendisinin kazanması yetmez rakiplerinin de kaybetmesi gerek. Kartal ayağındaki topu rakiplerine verdi, işin özeti bu. Artık Fenerbahçe ile oynanacak maç olmak ya da olmamak anlamını taşıyor, Beşiktaş'ın kazanmaktan başka şansı yok.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Lider Beşiktaş'ın avantajı büyük   / 21-03-2008
 Beşiktaşlı duruşu   / 18-03-2008
 Baki ve Rüştü   / 17-03-2008
 Temiz lig isteyen uyanık davransın!   / 14-03-2008
 Hakkaniyetli yarış!   / 11-03-2008
 Hakem hikayeleri!   / 09-03-2008
 Tesadüf!   / 08-03-2008
 En çok kim sevindi?   / 07-03-2008
 O formanın içinde kimler vardı?   / 06-03-2008
 Yürek ister   / 04-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Sheve ders çalışıyor
Chelsea' de mutlu olmayan F.Bahçe'...
Zirve aşkına
Beşiktaş' ın yenilmesini iyi...
Şans hep gülmez
Artık kalan 7 maçın da kazanılması...
Krediniz bitti
"Sezon sonunda Trabzon' la...