Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kongreye doğru!

G.Saray'ı 2010'lara taşıyacak olan yeni yönetim 22 Mart'ta seçilecek. Görev zor ve mali tablo hiç de iç açıcı değil. Öncelikle kısa da olsa Özhan Canaydın paragrafı açmak istiyorum. Evet, Canaydın sportif anlamda caimayı doyurucu başarılara imza atamamıştır ama kulübe getirdiği mali disiplin tüm değerlerin ötesindedir. Kulübü icracılardan kurtarmış, G.Saraylı duruşu ve fair-play anlayışıyla unutulmayacak izler bırakmıştır. Günümüzdeki çoğu kulüp yöneticilerinin söylem ve hareketlerini şöyle bir tartarsak Canaydın'ın farkını daha iyi anlayabiliriz. Gelelim seçime; Canaydın'ın görevi bırakacağını açıklamasının ardından ortaya çıkan 5 aday fire vere vere 2'ye kadar düştü. Adnan Polat ve Nazım Durak. Gönül, Adnan Öztürk'ün de bu yarış içinde olmasını isterdi. Öztürk bundan 8 ay önce Adapazarı'nda bağevinde basına verdiği yemekte iddialı ortaya çıkmıştı. G.Saray'ın geleceğine yönelik önemli projelerinden bazılarını anlatıp çoğunu da günü gelince açıklayacağını söylemişti. Ben de umutlanmıştım G.Saray adına, genç jenerasyonun ciddi bir temsilcisi olabilirdi. Doğrusu bu kadar istekli, ciddi, planı ve programı varken teslim bayrağını erken çekmesini gerekçelerine rağmen hayal kırıklığı olarak karşıladım.

Yakasına yapışırlar
Polat'ın dışında direnen ve adaylıktan çekilmeyen Nazım Durak'ın da elbette seçilme şansı var, her şeyden önce medeni cesaret gösterip yılmadan seçime girecek olması bile takdir edilecek bir olay. Ama herkes de biliyorki seçimin favorisi Adnan Polat. "Galatasaray'ın önündeki iki yıl pembe olmayacak" açıklamasına rağmen taraftarların da gönlündeki adam Polat. G.Saray'ın 30 milyon dolar acil ödemesinin olduğunu artık sokaktaki çocuk bile biliyor. Yani Polat ve ekibi acilen bu borcu ödeyecek, sonrasında ise bir o kadar para daha bulup yatırım ve transfer yapacak, buna teknik adam seçimi de dahil olacak. Gerçekten zor dostum zor misali yeni yönetimle de 2 yıllık sürecin hayli bulutlu geçeceği ortada. Ama sportif başarı gelmezse ya da gecikirse bugün Polat'ı omuzunda taşıyanlar yarın onun yakasına ilk yapışanlar olacaktır.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sabri ateşledi   / 09-03-2008
 Akçan, tren kaçıyor   / 08-03-2008
 Nobre kâbusu   / 03-03-2008
 Gerçek budur   / 01-03-2008
 Sürpriz olmadı   / 28-02-2008
 Bir tokat daha   / 25-02-2008
 Yeni yol haritası   / 23-02-2008
 Kalli skandalı   / 22-02-2008
 Sıra geldi Alman'a   / 19-02-2008
 Ne yaptı ne yapmadı!   / 16-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bekle Moskova
"Buraya geldikten sonra Chelsea...
Kaptansız gemi
Galatasaray, başkentte kurt...
Telafisi yok!
"Şu anda lideriz ama koltuğa...
3 kişilik Yattara
Gineli futbolcu, Beşiktaş...