Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yine panik

Beşiktaş için bir maçı gol yemeden bitirmek adeta mucize haline geldi. Son 10 dakika o panik yine fazlasıyla yaşandı. Denizlispor'un attığı golden sonra top sürekli Beşiktaş kalesinin etrafında dolaşmaya başladı. Denizlispor'un bu baskı sırasında yaptığı doldur boşaltlar beraberlik golü getirebilirdi. Elbette bunda Ali Tandoğan'ın kırmızı kart görerek son yarım saat takımı 10 kişi bırakmasının da rolü vardı. Ancak Beşikaş maçın ilk yarısında galibiyeti hakedecek düzgün futbol oynadı. Bu ilk bölümde oyunun kontrolü tamamen Beşiktaş'taydı. Özellikle Holosko ve Nobre'nin yaptığı deparlar Denizli defansını hata yapmaya zorlamakla kalmadı, peş peşe iki de gol getirdi. Holosko maçın yıldızıydı. Eğer Beşiktaş, ilk yarıdaki temposunu sürdürebilse Holosko tek golle yetinmez, bunun devamını getirirdi. Nobre de Holosko gibi ilk yarıya damgasını vuran bir başka oyuncuydu. Rakip savunmayı yıpratmakla kalmadı, çok şık bir de gol attı. Cisse her zamanki gibi kusursuz oyununu sürdürdü. Çalışanlar arasında Tello'yu da sayabiliriz.

İyilerin sayısı artmalı
Yeni transfer Gordon, genel olarak iyi oynadı. Beşiktaş'ın yediği goldeki kısa düşen hava topu tek hatasıydı. O hataya bir de Rüştü'nün hatası eklenince sonrası panik dakikalarına dönüştü. Beşiktaş, şampiyon adayı olarak adita sırat köprüsünde ilerliyor. Kaybedeceği bir puanın nelere mal olacağını biliyor. Eğer bu yarışta var olacaksa bazı futbolcuların, canını dişine takanlara ayak uydurmaları gerekiyor. Ricardinho, Holosko'ya nefis bir gol attırdı ama Delgado'nun yokluğunda yine antrenman temposunda oynadı. Ali Tandoğan da iyilere ayak uyduramayanlardan birisi. Hem hakemle, hem rakip seyirciyle uğraşması ve bunun sonucunda takımını 10 kişi bırakması büyük bir sorumsuzluk örneğiydi. Beşiktaş, yarışın içinde kalmak istiyorsa sahada iyi oynayanların sayısını çoğaltmak zorunda. Bir de görüldü ki Holosko, sağ çizgide dolaştırılacak bir oyuncu değil. Onu ileri ikilide oynatırsanız, adeta 100 metreci atlet gibi koşuyor. Beşiktaş, zor bir deplasmanı, panik dakikaları dışında ilk yarıdaki futboluyla kazasız atlatmayı başardı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Rakamlar çok kötü   / 19-02-2008
 İpten dönüş   / 17-02-2008
 Doping gibi   / 16-02-2008
 Alarm zilleri   / 12-02-2008
 Ayıp kere ayıp!   / 10-02-2008
 Fena değiliz   / 07-02-2008
 İşte size Gordon   / 05-02-2008
 Komik bir hata   / 03-02-2008
 Nouma ve Drpic   / 01-02-2008
 Top geri dörtlüde   / 29-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Hesap zamanı
Sarı-laciverti ekip, 1 Ekim 2006'...
Değişim zamanı
Alman hocanın, Kasımpaşa maçına...
İkiye katladı
Sezonun ilk 6 haftasında 7 gol...
Yatarak kazanıyor
Bu sezon 450 bin $ alan Jefferson...