Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hiç fark etmez
Bir gol atıp, bir tane de kurtaran Ümit Karan, Aslan'ı zafere taşıdı Rakipleri bastırmasa Konya maçı ertelenirdi. Zaten doğrusu buydu


Bence Konya-G.Saray maçında futbol ve skordan önce karşılaşmanın neden ısrarla dün oynatıldığı konuşulmalı. Perşembe UEFA'da önemli bir maça çıkacak G.Saray, rakiplerinin baskısının kurbanı oldu gibi geliyor bana. Aksi taktirde bu şartlarda oynanmamalıydı. Söz şartlardan açılmışken, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü de kutlamak gerek. Önceki günkü stat ile dünkü arasında büyük fark vardı. Yetkililerin tüm imkânları kullandığı ortadaydı.

DAĞINIK BAŞLADILAR
Mücadelenin başında iki takım da çok dağınık bir görüntü sergiledi. Elbette bunda en büyük etken zeminin bazı bölümlerinin buzla kaplı. Bir kısmının da ıslak olmasıydı.
Sahadaki futbolcular zemine alışana kadar ne doğru dürüst pas yapabildi, ne de kombine bir atak geliştirebildi. 3-4 pasta bir top rakibe gitti ve maçın ilk önemli pozisyonu 11'de geldi. Ümit Karan'ın muhteşem pası, Hakan Şükür'ü kaleci ile karşı karşıya bıraktı ama Oğuzhan süper zamanlamasıyla bir stoper gibi çıkıp, gole izin vermedi.

KALECİYİ AŞAMADI

Böylesine ağır bir zeminde pozisyon bulmak kolay değil. Bu tür maçlarda yakaladığın fırsatı değerlendirip, psikolojik olarak da öne geçmek çok önemli. G.Saray, ilk yarıda bunu yapmayı bayaramadı. 25. dakikadan sonra zaman zaman tempoyu artırsa da beklenen futbolunu ortaya koyamadı. Cimbom, ilk yarının sonlarında ağırlığını iyice hissettirip, 3 net pozisyon bulsa da Oğuzhan'ı aşamadı. İlk devrede G.Saray kalesine 1 kez gelen Konya, onda da Ceyhun-Veysel anlaşmazlığına takıldı.

HAKAN'A YAKIŞMADI
Sakatlanan Uğur'un yerine Serkan'ın oyuna girmesi ile G.Saray 2. yarıya iyi başladı. Arda'nın driplingleri ve gollük pasları ile hareketlenen Cimbom, baskısını artırdı. Ümit Karan, attığı gol dışında 2 de gollük pas verdi ve iyi bir pivot santrfor olduğunu gösterdi. Konya'nın en net pozisyonunda topu kesen de yine oydu. Hakan 3-4 pozisyon buldu ama kullanamadı. Bu da onun klasındaki bir oyuncuya hiç yakışmadı. Sonuç olarak; G.Saray kar-buz demeden hızını kesmeden yoluna devam etti.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Çook ararsın   / 14-02-2008
 Aslan yürekli Türk çocukları   / 10-02-2008
 Lincoln yetersiz   / 08-02-2008
 G.Saray istedi   / 16-01-2008
 Her Takım Rizespor Gibi Değil   / 13-01-2008
 Bu neyin hazırlık karşılaşması?   / 10-01-2008
 Aynı tas aynı hamam   / 06-01-2008
 Hatalar dizisi   / 05-01-2008
 Galatasaray istedi ve kazandı   / 15-12-2007
 Kalli halı saha idmanı yaptırıyor   / 14-12-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Titre Palop
F.Bahçe' nin Şampiyonlar Ligi 2.
Leverkusen yakın takipte
Konyaspor maçını büyük dikkatle...
Forvette savaş çıktı
Slovak yıldızın transfer edilmesi...
Hedef Avrupa
Trabzon' da A.Gücü' nden alınan...