Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Mehmet Yıldız Fenerbahçe'ye geldi gitti!


Fenerbahçe, transferin son gününde önce Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için Kayserispor ile görüştü, ardından Mehmet Yıldız için Sivasspor'la masaya oturdu. Sivasspor yönetimi, Fenerbahçe'den önce 2 saat düşünmek için süre istedi. Sivas cephesi, dün Ankara'da yapılan Kulüpler Birliği toplantısından sonra sarı-lacivertlilere Mehmet Yıldız'la ilgili kesin cevaplarını vereceklerini açıkladılar.

Sivasspor yönetimi, 2 saat düşündükten sonra Fenerbahçeli yöneticilerle temas kurarak Yıldız için 2 milyon euro artı İlhan Parlak'ı istedi. Görüşmeler bu noktada tekrar tıkandı. Çünkü Fenerbahçe, 2 milyon euro'ya Mehmet Yıldız'ı renklerine katmak istiyordu. Fenerbahçe, nefes kesen pazarlıklarda üç yerli futbolcuda da mutlu sona ulaşamadı, bu transferler sezon sonuna kalmış oldu.


***

Yıldız'ı sökmedi

Önce Kayseri yönetimi ile Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için görüşen sarı-lacivertliler Sivasspor ile de Mehmet Yıldız için kontak kurdu. Yiğido, 2 milyon euro artı İlhan'ı isterken, Fener 2 milyon euro'da ısrar edince görüşme tıkandı.

Fenerbahçe'de ara transferin son günü sıcak saatlere sahne oldu. Sarılacivertliler, öncelikle Kayseri yönetimi ile son bir kez daha temasa geçti ve Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz'u istedi. Bu cepheden olumsuz haber gelince sarı-lacivertli yönetim, bu kez de Sivas kulübüne başarılı forveti Mehmet Yıldız
için teklif verdi. Yiğidolar, Fenerbahçe'den önce 2 saat düşünmek için süre istedi.

PARLAK'I DA İSTEDİLER
Sivas cephesi, dün Kulüpler Birliği toplantısından sonra Mehmet ile ilgili kesin cevaplarını vereceklerini açıkladı. Sivas yönetimi, daha sonra Fenerbahçe ile temasa geçip, "Yıldız'a karşılık 2 milyon euro artı İlhan Parlak'ı isteriz" dedi. Sarı-lacivertliler ise 2 milyon euro'da ısrar edince görüşmeler tıkandı. Böylece Kayseri'den Gökhan, Mehmet Topuz, Sivas'tan Mehmet Yıldız kulüplerinde kalmış oldu.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Yıldız'ı sökmedi
Şampiyon yapacaktı

Yine Pendik faciası
Latin rüzgarı
Derbiyi unutun
Önder hocadan Sevilla'ya takip
Yasin Çakmak: Merak etmeyin
Kezman iddialı
1 geldi 1 gitti
Futbolu unuttu
Appiah'a ateş!
Deniz hazır gibi
3 kulvarda F.Bahçe zirvede
Önder: Benim için sorun değil
'İslam Abi'siz 7 yıl
Rahat olsunlar
Dünyaya açıldılar!
 
Er geç doğrular
Futbol Federasyonu tüm prensiplerini ve vizyonunu ıskalayan bir...
Alkışlar Polat' a
Takımın aldığı başarılı sonuçlar...
İkide kaldı
Metz, Cimbom' un kiralamak...
Hak eden oynamalı
Toraman, "İstikrarlı bir...
Kurtuluş için seferberlik
Beşiktaş yönetimi, yaklaşık 2.5...
Szymek darbesi
Bordo-mavili yönetimin dün akşam '...
Kendi paramı aldım
OPET ile yapılan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu