Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bursa'dan derhal kovulmalı

Galatasaray ile Bursa arasındaki maçlar olaylı geçmeye başladı. Özellikle Bursa, saldırgan ve agresif futbolu ile dikkat çekiyor. Teknik adamların sertlikten medet umması doğru bir yaklaşım mı?
İsmail Güldüren'in normalde Bursa'dan derhal kovulması lazım. Yani televizyondan seyretmenin böyle durumlarda faydası oluyor. İsmail Güldüren'in başından sonuna kadar en önemli çabası Hakan Şükür'ü oyundan attırmaktı. Profesyonel bir futbolcu, başka bir profesyonel futbolcuyu oyundan attırmak için kafasında planlar kurmuş. Hakan'ın formasından, şortundan çekiyor. İtiyor mu, çimdik mi atıyor o da belli değil.
Hakan, onun elini hırsla ittiği zaman bu defa kendisini yumruk atılmış gibi yere yatıp kıvranıyor ki yan hakem, orta hakem Hakan'a kırmızı kart göstersin.

KALLİ'Yİ DE SİNDİRDİLER
Bu kafada bir adamın Türkiye'de futbol oynamasının engellenmesi lazım. Geri kalan Bursa takımı da aynıydı. Sert oynamak başka bir şey, kasıtlı oynamak başka bir şey. Bu anlayış sonuç da verdi. Galatasaray'ı sindirmeyi başardılar. Kalli'yi de sindirdiler galiba... Ya Kalli'nin gözleri bozuk oyunu görmüyor, ya beyninde bir şey var, gördüğünü okuyamıyor. Galatasaray'ı seyretti 80 dakika. Galatasaray, İstanbul'da Bursa ile oynarken, oyuna soktuğu bütün adamlar, savunma adamları. 3 değişiklik hakkını da savunma için kullandı. Serkan Çalık gibi harika bir hücum ve hücuma dönük orta saha adamı varken, Ümit Karan gibi bu ülkenin en büyük golcülerinden biri kenarda otururken, 3 tane bek statüsündeki adamın, 3'ünü de oyuna soktu. Korktuğu takım Bursaspor. Ayıp...

HAKAN ALINMALIYDI
Bir hafta evvel Rize deplasmanda hücum futbolu oynayan Galatasaray, kendi sahasında savunma futbolu oynadı. Mehmet Topal santrayı geçmiyor, Barış içerde oynuyor, Arda içerde oynuyor. Uğur sağ kanatta tek başına. Uğur sağ kanatta tek başına oynayınca sağ kanat akınları bitti. Solda Hakan Balta ile Volkan bir şeyler yapabiliyorlar ama sağ kanat akınları bitmiş Galatasaray yengeç gibi oynamaya uğraşıyor. Solu da kapayınca Bursa, Galatasaray kanat akını yapamadı. Hakan Şükür'ü hayatımda ilk defa anlamsızca gezinirken gördüm. İlk defa Hakan Şükür, daha 30. dakikadan itibaren kenara alınmayı hak etti. O Barış'ın kötü oynadığını, o Arda'nın kötü oynadığını, o Hakan'ın sahada olmadığını fark edemiyor Kalli. Türkiye'nin en iyi yedeklerine sahipken, Serkan ve Ümit Karan 'Biz bu maça girmeliyiz' diye bas bas bağırırken, onları oyuna almıyor, Sabri, Bouzid ve Mehmet Güven'i oyuna alıyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İlk kez bırakmadı   / 16-01-2008
 Fark ortada   / 15-01-2008
 Ronaldo ortada yok   / 09-01-2008
 Utanç duydum   / 08-01-2008
 Sevgi kalmadı   / 03-01-2008
 Ahlaken yanlış   / 02-01-2008
 Yedekler takımı   / 26-12-2007
 Kalli yetmez   / 25-12-2007
 Zafer Yıldırım'ın!   / 19-12-2007
 Tezgah mı var!   / 18-12-2007


 
Alex ne yaptı!
Bursa'dan derhal kovulmalı
Son Kale yıkıldı
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Topuz seneye
Kayserispor Basın Sözcüsü Şahin...
Gökhan bombası
Yönetimin, Kayseri' de Tolunay...
Kara Kartal Beto' ya kaldı
Boumsong Lyon, Melberg ise Aston...
Gerisi boş
Düşüşe çare arayan yönetim; Denis,...