Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Yıldırım: Gece maç pazarlığı yaptılar


F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, atv'de yayınlanan 'Santra Özel' programında şok açıklamalar yaptı. Yıldırım, "Türk futbolu son 7 yıldır kirletildi. Temizlik isteniyorsa en baştan başlanmalı. Federasyon hakemlere etki ediyor ve çifte standart uyguluyor. Geçen sene son 10 haftaya bakın. Gece yarıları maç pazarlığı yapıldı ve Denizli bize mecbur bırakıldı" dedi.

***

Yıldırım sözler

"Türk futbolu son yedi yılda kirletilmiştir. Temizlik isteniyor ise tepeden başlanmalıdır" "Gece yarısı maçlar üzerinde pazarlıklar yapıldı. Denizlispor bizim maça mecbur hale geldi " "Federasyon ile sıkıntımız, çifte standart uygulamaları. Hakemler etki altında kalıyor".

F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım, atv'de yayınlanan Santra Özel programında gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. Türk futbolunun son 7 yılda kirletildiğini vurgulayan Yıldırım, "Eğer ciddi anlamda temizlik isteniyorsa bu en baştan yapılmalıdır. Federasyon ile ilgili sıkıntımız, çifte standart uygulaması. Hakemlere etki ediyorlar. Bu yüzden onlar da istedikleri
şekilde maç yönetiyorlar. Geçen seneki Denizli maçını düşünün. Denizli bizim maça mecbur bırakıldı" dedi.

Oskay tertipti
Yıldırım, "Gece maç pazarlığı yapıldı. Geçen yılki son 10 haftayı inceleyin. F.Bahçe, Denizli'nin umudu haline getirildi" açıklamalarını yaptı. F.Bahçe Başkanı, Cihan Oskay'ın şike iddialarıyla ilgili de "Komploydu. O kasetleri Almanya'da federasyon yetkilileri de izledi" dedi. Sezon başında görevi bırakmasıyla ve gündem değiştirme iddialarıyla ilgili Yıldırım, "Başkanlık kutsaldır. Bu tür şeyler için kullanılmaz. Ben bunlara tenezzül etmem" ifadesini kullandı.

Bizi rencide ettiler

Aziz Yıldırım yeni transferle ilgili de, "Pişmanlık duymadım. Futbolcuların değerini biz düşürüyoruz. Figer ile görüşmemizde istersek Edu ve Lugano'yu aldığımız fiyatın iki katına satabileceğimizi söyledi. Ama biz kabul etmedik. Bu şartlarda bir Türk takımının Avrupa'da başarılı olması zor. Oynadığınız takımlarda 10-15 yabancı var. Burada Aziz Yıldırım istedi diye bu kabul edilmedi" açıklamasını yaptı. Yıldırım, Sadettin Saran ve Tahir Kıran'ın da F.Bahçe'yi rencide ettiğini belirtti.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Yıldırım sözler
Veliahtı belli
Daum sıkılmıştı
Saran: Adam olan açıklar
G.Saray'ın yaptığı rant
Bu sene kaçmaz

Alex müjdesi
Yemin tazeledi
Defansa uyarı
Fener'e gidiyor
Lugano'dan ret
Appiah kutladı
500 kişi ile destek yürüyüşü
Altın adam Tuncay
Yozgatlı'ya eleştiri!
Durmaz'la ilk defa
F.Bahçe günlüğü
 
Yanlız yürü (me) mek
Ligin daha ilk haftalarında Fenerbahçe' nin teknik ve taktik olarak...
Sönük onlar!
"Bizim renklerimiz çok güzel.
' Mondi' siz çalıştılar
Galatasaray, Trabzonspor ile...
Büyük ihmal!
"Del Bosque, çok sağlam bir...
Randevu aldılar, caydılar!
Avukat Kısmet Erkiner, Beşiktaş'...
Biz de varız
Trabzonspor Teknik Direktörü...
Moralsiz Yattara derbide...
Suratı asık
Trabzon, ...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu