Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Trabzon dosyası


FOTOMAÇ, Trabzonspor'daki kötü gidişin ardında yatan gerçekleri gün ışığına çıkardı.

***

Hatalı Temel

Yönetim bölündü Fatih gitti, çatlak sesler yükseldi.

İki ayrı kanat çıktı
Dışarıya sızdırılmak istenmese de yönetim içindeki bölünmüşlük Trabzonspor'daki ilk çatlaktı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Trabzon'daki yöneticilerle güç oluşturup 'Trabzon kanadı' ve 'İstanbul kanadı' gibi terimlerin ortaya çıkmasına istemeden neden oldu.

Yönetim bölündü
İkinci başkan İbrahim Hacıosmanoğlu
yurt dışında yabancı hoca görüşmelerini uzatınca gizli bir operasyon devreye girdi. Başkan Nuri Albayrak, asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile Lazaroni'ye imza attırdı. Hacıosmanoğlu ise bu durum karşısında transfer komitesinden istifa etti.

En kötü başlangıç
Ligdeki 3 maçında 8 puan kaybedip sadece 1 puan alan ve tarihinin en kötü başlangıcını yapan Trabzonspor, barut fıçısı gibi. FOTOMAÇ şampiyonluk parolası ile lige başlayan ancak adım adım krize giden Trabzon'un dosyasını açtı. Aslında kriz teknik adam seçimiyle başladı.

Aktuğ da yapmıştı
Trabzon'da buna benzer bir olay Aktuğ döneminde yaşanmıştı. Başkan Atay Aktuğ transfer gecikince kızıp başka bir yöneticisiyle Jun'un işini bitirmişti. Jun, Trabzon'a pahalıya patladı. Albayrak da kızıp Lazaroni'yi getirdi.

Emeklilik beklerken
Lucescu'nun geleceği belirtilirken emekli olmayı bekleyen Lazaroni'ye görev verildi. Yeni teknik adam Brezilyalı futbolcu transferinde ısrar edince Trabzon, 3 aydır transfer yapamadı. Lig başladı, Trabzon iskeletini oturtamadı.

Teknik ekibe sıçradı
Yönetimdeki iç çekişme Lazaroni ile yardımcısı Hüsnü Özkara ve teknik heyete sıçradı. Lazaroni, Özkara'nın taktik toplantılarına girmesini engelledi. Çekişme futbolculara yansıdı, 'Lazaroni'nin yerine Özkara' sesleri yükseldi.

Fatih Tekke biber ekti
Transferlerin gecikmesi takımı olumsuz etkilerken, Fatih Tekke'nin Zenit'e gönderilmesi krize tuz-biber ekti. Taraftarın tepkisini susturmak için alınan Marcelinho'nun 3 haftalık performansı hayal kırıklığını artırdı.

Tek kanatla olmaz
Sol kanada aylarca yapılamayan transfer Musampa'nın getirtilip geri yollanmasıyla skandala dönüştü. Geciken transferler, UEFA'da oynatılamayan yeniler krize kriz ekledi. Trabzon'da onarılmaz yaralar açtı.

Yılmaz ŞENOL

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Hatalı Temel
Düşünce farklılığı!

Kara bela
Herkes şikâyetçi
APOEL alarmı
APOEL bugün geliyor
Belçikalı güvenlik
Maçın hakemi Alman
Rakip olacaklar
Maç 20.00'de
 
İki kişilik baraj
Zico, yarınki maçta en ağır görevi...
Alex' e kelepçe
Damienenko, F.Bahçe' de en...
Telafisi yok
"5-2' ye güvenmeyin. Çek takımı...
Şaş' a 11 göründü
Vestel maçında ikinci yarıda...
Ricardinho şova hazır
"Büyük hedefler peşinde koşan bir...
Meduna etkiledi
Denizli maçına Meduna şokunun...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu