Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sergen gitmeliydi

"Sergen, zamanında gereğini yaptı. Şimdi biz gereğini yapıyoruz" "F.Bahçe Başkanı'nın ayrılmasına üzüldüm. 6-7 oyuncu daha gelecek".


Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulüpteki tüm gelişmeleri açık yüreklilikle anlattı. Başkan Demirören, dün Radyospor'da canlı olarak katıldığı "Spor Kazanı" programında, yazarımız İlker Ateş'in sorularını yanıtladı. Başkan, Sergen Yalçın'ın durumundan, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şok istifasına, iç transferden dış transfere kadar tüm bilinmeyeleri anlattı. İşte Beşiktaş'ın en sorumlu ağızdan tüm merak edilenler:

TEKLİFİ REDDETTİ
"Sergen,
Beşiktaş'ın altyapısından yetişmiş, 'sonuna kadar Beşiktaşlı' bir futbolcu. Ancak yeni yapılanma içerisinde, hocamızın isteklerini yerine getirdik. Hocamız koşan, mücadele eden bir takım istiyor. Bu düzende Sergen'i istemedi. Ama Sergen'in zamanında Beşiktaş'tan ayrıldığını unutmamak lazım. Sergen o zaman gereğini yaptı, şimdi de biz gereğini yapıyoruz. Ona jübile teklif ettik ama o kabul etmedi. Yine de onunla son bir kez konuşacağım."

KAZANANIN ELİ SIKILMALI
"Aziz Yıldırım'ın F.Bahçe'den ayrılma kararı benim için sürpriz olmadı. İstifası beklenen durumdu, ama üzüldüm. Sayın Yıldırım, F.Bahçe için çok önemli işler yaptı. Beşiktaş, G.Saray, Trabzonspor ve F.Bahçe, Türk futbolunun 4 büyük takımı ve lokomotifidir. Biz sadece 17 takımla değil, diğer 3 büyük takımla da daima dostuz, ama sahada rakibiz. Ancak F.Bahçe kendini ayrı tuttu. 'Sırf ben' demezsek, bir şeyleri kazanırız. Kaybedenin, kazananın elini sıkması gerek."

BAZILARI GÖNDERİLECEK
"Hocamızın da isteğiyle mukavelesi biten 13 oyuncudan bazıları gönderilecek. Bazılarıyla anlaşma yoluna gideceğiz, en az 6-7 futbolcu daha alacağız. Bazı futbolcuları satmama gibi bir prensibimiz de olmayacak. Biz 'satmazlar' dedikleri Youla'yı ve Çağdaş'ı da sattık. Amacımız kulübün zarar etmeden, yeterli oranda yararlı olmayan futbolcuları göndermek ve yerlerine en iyisini almak...''

YANLIŞLARDAN DERS ALDIK
"Amacımız takım olarak yıldız haline gelmemiz. Önemli olan takım içinde bir yıldız olmadan başarıları yakalamak. Bizim hocamızla en büyük idealimiz, savaşan, yenik olsa bile seyircileri mutlu edecek bir kadro yaratmak. Bunun da çalışmalarını yapıyoruz. Yanlışlardan ders aldık. Biz en iyi oyuncuları getirdik, ama aşı tutmadı. Buraya alışamadılar. Yeni gelecek olanlarda ise böyle bir durum söz konusu olmayacak..."



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Sergen gitmeliydi
Cordi yaşlanmıştı
İstediğimizi aldık
Fulya kurtarıcıdır
Yozgat'ı tutardım

Şov yaparım
Komite sorgusu
Gonzalez ile yeniden
Adnan için ısrar sürüyor
20 Haziran'a kadar biter
Bu gençler süper
Hassan imzalıyor
Beşiktaş'ın transfer dosyası
 
Aziz(i) Yıldır(d)ım!
Fortune dergisinde yayınlanan bir tanıma göre; "Lider, ortamdaki...
Nobre ne yapar?
Aziz Yıldırım' ın ani kararla istifası, F.Bahçe camiasının dışında...
Goygoycular
Sanal diktatörlüklerin usta klavyeşörleri, suni gündemleriyle yön...
Crespo' da son Tango
Fenerbahçe' de Aziz...
Önder itiraz edecek
Milli Takım forması giyebilmek...
İş zamanı
Riva ve Seyrantepe' ye stat işi,...
' Kadıköy sendromu...
Hakan Şükür F.Bahçe' ye...
Beenhakker
Bir dönem İstanbulspor' u...
Trabzon umutlandı
Trabzonspor, Ankaragücü oyuncusu...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu