Maç Sonuçları

Beşiktaş Altay maçı CANLI ŞİFRESİZ İZLE | Beşiktaş - Altay maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? BJK maçı canlı izle

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. 5. tur maçında Beşiktaş ile Altay karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Beşiktaş kritik maçı kazanarak Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16'ya kalmak istiyor. Altay'da ise hedef zorlu deplasmandan galip ayrılmak ve çıkışa geçmek. Zorlu karşılaşma öncesi Beşiktaş'ın 11'i belli oldu.

Giriş: 30 Aralık 2021, Perşembe 20:04 Güncelleme: 30 Aralık 2021, Perşembe 21:13

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş ile Altay kozlarını paylaşacak. Vodafone Park'ta oynanacak müsabaka merakla bekleniyor. Peki, Beşiktaş - Altay maçı ne zaman? Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Saat kaçta?

BEŞİKTAŞ - ALTAY MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Altay maçı 30 Aralık Perşembe günü saat 21:00'de A Spor'dan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ-ALTAY İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Serdar, Montero, Umut, Atiba, Oğuzhan, Josef, Ghezzal, Güven, Batshuayi

ALTAY: Cihan Topaloğlu, Cebrail Karayel, Eric, Thiam, Naderi, Zeki Yıldırım, Thaciano, Ceyhun Gülselam, Kappel, Rodriguez, Rayan

BEŞİKTAŞ GEÇEN SEZONUN KUPA ŞAMPİYONU

Geçen sezon finalde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan takım oldu. Son şampiyon Beşiktaş 5. turdan kupa mücadelesine başlayacak. Siyah-beyazlı takım, Türkiye Kupası'nı 10 kez müzesine götürdü. Beşiktaş'ın rakibi Altay ise kupanın 3. turunda Belediye Derincespor'u 5-1 yenerek 4. tura yükseldi. 4. turda da Manisa FK'ye 4-2 üstünlük kuran Altay, 5. turda mücadele etme hakkı elde etti. Bu arada, Spor Toto Süper Lig'de iki takım arasında İzmir'de oynanan maçı Altay 2-1 kazanmıştı.

ALTAY'DA 5 EKSİK!

İzmir temsilcisi zorlu sınavı geçerek adını son 16'ya yazdırmayı hedefliyor. Altay'da tedavileri süren stoperler İbrahim ve Murat forma giyemeyecek. Ligde ilk yarının son haftasındaki Kasımpaşa deplasmanında kırmızı kart gören sağ bek Cebrail ile kadro dışı kalan sağ bek Tolga ve sol kanat Erhan da görev alamayacak. Hafif sakatlıkları bulunan sağ kanat Kappel ve forvet Bamba'nın durumları maç saatinde netleşecek. Siyah-beyazlılar kupada önceki turlarda Belediye Derincespor ve Manisa FK'yı elemişti.

ASpor CANLI YAYIN