Maç Sonuçları

MAÇ SONUCU Kocaelispor 3-1 Gölcükspor MAÇ ÖZETİ

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Kocaelispor ile Gölcükspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip rakibini 3 golle mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Giriş: 10 Eylül 2019, Salı 18:27 Güncelleme: 11 Eylül 2019, Çarşamba 01:33

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Kocaelispor, Gölcükspor ile karşılaştı. Henüz karşılaşmanın 10. dakikasında öne geçen Gölcükspor üstünlüğünü koruyamayarak 3-1 mağlup oldu. Kocaelispor yoluna bir üst turda devam edecek.

SON 16'DA VAR DEVREYE GİRİYOR
Süper Lig'de geçtiğimiz sezon uygulamaya konulan VAR uygulaması, kupada da kullanılıyor. TFF'nin sezon öncesi yayınladığı kupa statüsünde bu yıl da VAR yardımına başvurulacağı açıklandı. Buna göre Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 turu, çeyrek final, yarı final ve finalde VAR protokolüne uygun olarak Video Yardımcı Hakem Sistemi kullanılacaktır.

HER TURU PARA
Kupada hasılat dağıtımı yıllardır aynı şekilde gerçekleşiyor. Buna göre tek maç usülüne göre oynanan karşılaşmalarda gider ve hisseler kesildikten sonra kalan net hasılatın yüzde 60'ı tur atlayan takım alıyor. Kaybeden takım da yüzde 40'ı cebine koyuyor. Finali kazanan da hasılatın yüzde 60'ını kasasına götürüyor.