Maç Sonuçları

Galatasaray tur peşinde! İşte Fatih Terim'in 11'i...

Galatasaray, yarı final rövanş maçında Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Ligde şampiyonluğa tutunan sarı-kırmızılılar kupayı da kaptırmak istemiyor.

Giriş: 25 Nisan 2019, Perşembe 08:00

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Galatasaray bugün saat 20.00'de deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Eşleşmenin ilk ayağında Türk Telekom Stadyumu'ndaki karşılaşma 0-0 sona ermişti. Galatasaray galibiyet ve gollü beraberlik durumunda turu geçen ekip olacak.

KADRODA YOKLAR
Yeni Malatyaspor'un ise finale yükselmesi için sahadan galip ayrılması gerekiyor. Müsabaka golsüz beraberlikle sona ererse uzatmalara gidecek. Malatya'da sarı kart cezalısı Mustafa Akbaş yok. Galatasaray'da ise sakatlığı bulunan Semih Kaya ve Sinan Gümüş, teknik direktör Fatih Terim tarafından Malatya'ya götürülmedi.

BU SEZON 4. RANDEVU
Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, bu sezon 3 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda her iki ekipte 1'er galibiyet alırken, 1 müsabaka da beraberlikle sona erdi. İki takım bugüne kadar ise 5 kez rakip oldu. Geride kalan maçlarda Galatasaray 2 kez rakibini yenerken, Yeni Malatyaspor'da 2 kez sahadan mutlu ayrıldı.