Maç Sonuçları

A Spor’da dev kapışma! Ümraniyespor - Akhisarspor

Kupanın son şampiyonu Akhisar, Fenerbahçe ve Trabzon’u eleyen Spor Toto 1. Lig ekibi Ümraniye ile yarı final ilk maçında kozlarını paylaşıyor. Adrenalinin zirve yapacağı müthiş maç, 20.00’de A Spor ekranlarında.

Giriş: 03 Nisan 2019, Çarşamba 08:00
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçında, kupanın son şampiyonu Akhisarspor, turnuvanın sürpriz ekibi İstanbul temsilcisi Ümraniyespor'a konuk oluyor. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Ümraniyespor, son 16 turunda Fenerbahçe'yi, çeyrek finalde de Trabzonspor'u eleyerek adını yarı finale yazdırmıştı. Kırmızı-beyazlılarda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken Akhisarspor'da ise sakatlığı nedeniyle futbolu bırakan kaleci Bora Körk ile yine sakatlığı bulunan Musa Nizam, Mustafa Yumlu'nun yanı sıra babası vefat ettiği için Portekiz'e giden Miguel Lopes forma giyemeyecek. Sürpriz eşleşmenin rövanşı 25 Nisan Perşembe günü Akhisar'da oynanacak ve Sivas'ta oynanacak finale adını yazdıracak takım belirlenecek.

'SiVAS'A BiZ GiDECEĞiZ'
Ziraat Türkiye Kupası'nda F.Bahçe'yi, daha sonra da Trabzon'u eleyen Ümraniyespor'un 25 yaşındaki orta sahası Serkan Göksu, Akhisarspor'a gözdağı verdi. Genç futbolcu, "Rakibimiz sonuç olarak bir Süper Lig takımı. Sistemi olan bir ekip. İyi de futbol oynuyorlar. İzlediğimiz maçlarında gol problemi yaşadıklarını gördük. O günkü bireysel performanslar önemli. İyi pas yapıyoruz, mücadele ediyoruz. Akhisar'ı eleyeceğimize inanıyorum. Sivas'ta 16 Mayıs'taki kupa finaline adımızı yazdırmak istiyoruz. Kupayı mutlu bitirmek istiyoruz" diye iddialı konuştu.