Maç Sonuçları

Osmanlı son 16’da

Spor’dan yayınlanan maçta 2. Lig Kırmızı Grup’tan rakibini Regattin ve Rusescu’nun (2) golleriyle yıkan Başkent ekibi, puanını 12 yaptı. Bugün G.Antepspor, Ş.Urfa’yı yense dahi üçlü averajla en kötü 2. olacak

Giriş: 26 Ocak 2017, Perşembe 00:00 Güncelleme: 26 Ocak 2017, Perşembe 02:43
Ziraat Türkiye Kupası'nda 'Ölüm Grubu'na dönüşen A Grubu'nda A Spor'dan yayınlanan maçta Osmanlıspor, 2. Lig Kırmızı Grup takımı Kırklarelispor'u 3-0 yenerek Son 16'ya adını yazdırdı. Bu sonuçla puanını 12'ye çıkartan Başkent ekibi, bugün A2'den 14.00'te yayınlanacak maçta G.Antepspor, Şanlıurfa'yı yense dahi üçlü averaja göre yapılacak hesaplamada en kötü ihtimalle 2'inci sıradan tur biletini alacak. Mor-sarılılar'ın liderliği ise Şanlıurfaspor-Gaziantepspor karşılaşmasının sonucuna göre belirlenecek.

İKİNCİ DEVREDE İLK ZAFER
Ligde sezonun ikinci yarısına kötü bir giriş yapan ve 3 maçını da kaybeden Osmanlıspor, Kırklarelispor önünde 12'de Regattin, 45 ve 65'te Rusescu'nun golleriyle galibiyet hasretine son verdi. Kırklarelispor ise 6'da sıfır çekerek puansız Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

AKÇAY: ÜÇ KULVARDA HEDEFE GİDİYORUZ
Osmanlı Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Kırklareli galibiyietiyle Son 16'ya kalmalarının takıma moral kazandırdığını söyledi. Üç kulvarda da hedeflerine ilerlediklerini belirten Akçay, "Antalya maçında büyük travma yaşadık. Ancak kupada tur atlayarak bu travmayı biraz olsun atlatacağız. Lig, Avrupa ve kupada hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz" dedi.