Maç Sonuçları

Avantaj Sivas'ın

Zirat Türkiye Kupası'nın erteleme maçında Kayserispor'a konuk olan Yiğido, Batuhan ile öne geçti. İkinci yarının başında 10 kişi kalan Sivasspor, Çağlar'ın golüne engel olamadı

Giriş: 19 Mart 2015, Perşembe 00:00 Güncelleme: 19 Mart 2015, Perşembe 02:30
Ziraat Türkiye Kupası'nda erteleme maçında Kayserispor'un konuğu olan Sivasspor, 10 kişi kaldığı maçtan beraberlikle ayrılarak rövanş için avantaj sağladı: 1-1. Konuk ekip, 20. dakikada Batuhan Karadeniz'in golüyle öne geçti: 0-1. İlk yarı bu skorla biterken, Yiğido ikinci devreye kötü başladı.

KADİR 10 KİŞİ BIRAKTI
İkinci yarının hemen başında Kadir ikinci sarıdan kızararak takımını 10 kişi bıraktı. Bu karttan hemen sonra ev sahibi Kayserispor, Çağlar Birinci ile skora denge getirdi: 1-1. Kalan dakikalarda Ertuğrul kalesinde devleşirken, sinirlerine hakim olamayan Sergen Yalçın, hakem tarafından tribüne gönderildi.

SERGEN YALÇIN;TRİBÜNE ÇIKTI!
Maçın 82. dakikasında kenarda yasanan bir pozisyon sonrası hakem Özgür Yankaya'nın takımı aleyhine verdigi karara sinirlenen Sergen Yalçın neredeyse saha içine kadar girerek büyük tepki gösterdi. Bu tepkisinin ardından Yankaya tarafından tribünlere gönderilen Yalçın'ı yardımcıları güçlükle sakinlestirdi. Hakemin tribünlere gönderdigi Yalçın'ı yardımcıları dogrudan soyunma odasına götürdü.

ORHAN KAYNAK: TAHRİK OLDU
Karşılaşmadan sonra A Haber mikrofonlarına konusan Sergen Yalçın'ın yardımcısı Orhan Kaynak, orta hakem Özgür Yankaya'yı elestirerek söyle devam etti: "Sergen Hoca da verdigi kararlardan dolayı tahrik oldu herhalde. Tribünlerde taraftar olmamasına ragmen Özgür Yankaya çok baskı altında kaldı ikinci yarı."